Sodastream

Sodastream på tilbud

Med Sodastream kan du lave sodavand derhjemme. Sodastream forvandler almindeligt postevand til sodavand. Når bare du har en Sodastream maskine, en kulsyrepatron og koncentrat, kan du i løbet af få sekunder få sodavand. Find gode tilbud her på siden, så du kan få sodavand på en nem og billig måde.

Få mere at vide...

Sodastream giver dig unikke sodavandsvarianter

Ikke alle får drukket nok vand i løbet af en dag. Med en Sodastream maskine er det nemmere at få nok væske i løbet af dagen. Når du selv tilsætter bobler og smag, får du lavet sodavand på den måde, du bedst kan lide. Sodastream maskinen er meget nem at håndtere, så du hurtigt kan lave sodavand til en fødselsdag eller anden sammenkomst. Maskinen findes i forskellige modeller og farver, hvilket er praktisk på et kontor eller i en familie, hvor I er flere om at nyde læskedrikkene. Koncentratet fås med forskellig smag. Fx jordbær, hindbær, lime, cola m.m. Der findes også sukkerfri varianter. Et enkelt tryk er alt, hvad der skal til, og så har du sodavand. En kulsyrepatron rækker til 50-60 liter. Mange Sodastream maskiner har et slankt design, så de ikke fylder meget i køkkenet. Find en Sodastream maskine i dag og sluk tørsten med lækre smagsvarianter.

Tilbud på sodastream (5)

Sodastream sodavandsmaskine
Til 20/8
Sodastream
Til 24/8
Sodastream byttepatron
Til 29/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.