Skrivebord bord skrive kontorbord kontor arbejdsbord kontormøbler møbler

Skrivebord

Dagens lektier, din egen novellesamling eller dagens hjemmearbejde til kontoret – i tidens løb er mange spændende projekter blevet realiseret på hjemmekontoret. Fælles for dem alle er, at de starter med et godt skrivebord. Er du mest til et hæve-sænkebord eller et designerbord til dit kontor? Uanset hvad, så gælder det om at finde et bord, som du føler dig godt tilpas ved, og som er behageligt at sidde ved. Med et lækkert skrivebord er det let at få løst de daglige gøremål, samtidig med at du kan nyde bordets komfort og æstetiske design.

Kvalitet har sin pris. Denne behøver imidlertid ikke nødvendigvis at være høj – især ikke med et godt tilbud. Vi holder hver uge øje med gode tilbud på skriveborde, så du kan finde lige netop den model, du synes bedst om, og samtidig spare stort på dit indkøb. Vi lader dig bladre i alle tilbudsaviserne ét sted, men giver dig samtidig også mulighed for at søge direkte på en bestemt vare og finde den, mens den er på tilbud. God fornøjelse med ugens bedste tilbud her på siden. Vi håber, at du vil finde et godt tilbud på det perfekte skrivebord.

Et ergonomisk bord

Et godt skrivebord hører hjemme på hjemmekontoret såvel som på børneværelset, men selvfølgelig er det forskellige modeller, der egner sig til forskellige anvendelsesområder. Arbejder du ofte hjemmefra, og ønsker du at gøre noget godt for dit velbefindende, så er et hæve-sænkebord en tilføjelse til dit kontor, som du med fordel kan se nærmere på. Skrivebordet giver dig mulighed for at skifte din position ofte uden arbejdsflowet afbrydes.

Har du store børn, eksempelvis i gymnasiealderen, så kan hæve-sænkebordet også bruges på teenageværelset, men rent æstetisk kan du nok finde en anden model, der er mere i overensstemmelse med den øvrige indretning. Et lækkert plankebord i rustikt design kan også sagtens benyttes som skrivebord, selvom det giver dig mindre fleksibilitet. En anden praktisk klassiker er derudover et skrivebord med skuffer til dine dokumenter og papirer. Med et skrivebord med skuffer er det let at holde orden i dine ting.

En fryd at gå på arbejde

Med et godt skrivebord på hjemmekontoret bliver det en ren fryd at gå på arbejde. Og med et ergonomisk bord vil du opleve, at du får endnu mere overskud i hverdagen, samtidig med at du kan vinke farvel til ondt i ryggen og spændinger i arme og nakke. Komforten kan i øvrigt forbedres yderligere med en god kontorstol, der passer til dit skrivebord. Den finder du selvfølgelig også gode tilbud på hos os. Vi ønsker god fornøjelse med din shopping.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk