Seng senge soveseng børneseng juniorseng børn børne sengestel madras springmadras boksmadras boxmadras

Senge på tilbud

Det er vigtigt at sove godt om natten. En god nats søvn reducerer stress og er med til at sænke risikoen for at få en lang række livsstilssygdomme. En seng med den helt rette type madras er også essentiel, hvis du døjer med ryg- og nakkeproblemer. En behagelig seng er en god måde at forkæle dig selv med mere komfort og velvære i hverdagen. Gå på opdagelse i det store udvalg af nye senge her på siden og oplev selv forskellen.

Er du på udkig efter en dobbeltseng, juniorseng, kontinentalseng, sengeramme, elevationsseng, babyseng eller gæstesenge til sommerhuset, så er det bare med at få øje på de mange gode tilbud. Her på siden er det nemt at danne dig et overblik. Vi har samlet alle de bedste tilbud på senge ét sted, så det er let for dig at sammenligne varerne. Find et godt tilbud på din nye seng lige her.

Et godt tilbud på en god nattesøvn

En god nattesøvn er din måde at takke kroppen og sindet for deres gode indsats efter en lang arbejdsdag. Vi har allesammen brug for tilstrækkeligt med søvn, så vores batterier kan blive opladt, og så vi kan få det bedste ud af vores hverdag. Når du vælger en ny seng, kan du gøre meget for at give din krop, hvad den har behov for. Det kan du gøre med en enkelt- eller en dobbeltseng, med en queen size seng eller med en god gæsteseng.

Tilbehør til sengen

Her på siden kan du også finde en masse tilbud på tilbehør til sengen, herunder sengegavle, opbevaring til senge, boxmadrasser, sengerammer og meget mere. 

Skal du finde de perfekte lagner, dyner, puder, sengetøj og andet, så finder du også altid de bedste aktuelle tilbud her på minetilbud.dk

Praktiske senge på tilbud

Skal du indrette et mindre rum, for eksempel i et sommerhus, så er der ingen grund til at gå på kompromis med komforten. Du har mange gode muligheder for at spare på pladsen og stadig have en seng af høj kvalitet. Du kan for eksempel med fordel overveje en kvalitetsseng med opbevaring. På denne måde benytter du sengen til at spare på skabspladsen. Alternativt kan du også overveje en højseng, hvor pladsen under sengen kan udnyttes som arbejdsplads, legehjørne eller lignende.

Både højsenge og senge med opbevaring finder du løbende gode tilbud på. Med hensyn til madrassen kan du gå helt ned på en 70 eller 80 cm bredde, men 90 cm er klart mere komfortabel. Er I et par og ønsker at spare på pladsen, så er en queen size seng eller en 120 cm seng måske vejen frem. Også disse fås med opbevaring eller som højseng. Uanset hvilken model du vælger, så vil du finde gode senge-tilbud her på siden. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk