Tilbud på Scanpan

Scanpan er et dansk firma, der har stor succes både herhjemme og internationalt. Scanpan fremstiller kogegrej af høj kvalitet, herunder PFOA-fri non-stick gryder, pander samt andet til køkkenet. Det brede sortiment af høj kvalitet gør det sjovere at lave god mad. Du finder køkkenprodukter til hele året rundt - æbleskivepande til julen, wokpande til sommerens grøntsager, bradepande til rabarberkage og meget andet.

Få mere at vide...

Scanpan til alle køkkener

Scanpan er køkkenprodukter til både den professionelle og almindelig husholdning. Skal du have stegepander eller gryder, kan du vælge mellem mange forskellige. Vælg non-stick stegepander i flere størrelser og solide gryder, der har glaslåg med dampventil. Til bagning kan du vælge praktiske bradepander, men Scanpan har også køkkenknive, bestik og andet køkkengrej. Du finder et bredt udvalg, der tager højde for lige dine præferencer, hvad enten du ønsker aluminiumsprodukter eller produkter i kobber eller rustfrit stål. Gryderne kan bruges til gaskomfur, almindeligt komfur og induktion. Det samme gælder for stort set alle pander i Scanpan sortimentet. Alle pander og gryder kan også bruges i ovnen. Gå på tilbudsjagt her på siden.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

Tilbud på scanpan (14)

FIND ANDRE GODE TILBUD

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.