Royal Copenhagen tilbud

Royal Copenhagen tilbud

Med det velkendte kongekrone-stempel, de tre bølger og den koboltblå farve er Royal Copenhagen fortsat et af de mest eftertragtede mærker i Danmark. Mange af deres unikke produkter er at finde i de danske hjem - enten ikoniske porcelænsserier som Flora, Musselmalet og Hvid Riflet eller sæsonvarer som julestel og påskeæg.

Her på siden kan du finde de bedste tilbud på de eksklusive porcelænsprodukter fra Royal Copenhagen!

Hvilke Royal Copenhagen produkter findes der? 

Den danske designvirksomhed har specialiseret sig i porcelænsvarer. Det riflede mønster er en helt grundlæggende del af Royal Copenhagens æstetik, og er kendt i store dele af verden som godt dansk design. I dag findes der mange forskellige steldesigns, og du kan være sikker på at finde et sæt, der matcher din personlige stil. Hos Royal Copenhagen kan du finde stel som: Musselmalet Riflet, Hvid Riflet, Blå Mega Riflet og Sort Mega Riflet - og meget mere. Der findes både stel med masser af udsmykning og også mere afdæmpede stel. Under de forskellige porcelænsstel finder du en serie af produkter til spisebordet, såsom: Tallerkner, vaser, kopper, krus, skåle, serveringsdele, tekander og kander.

Royal Copenhagen produkterne har sneget sig ind på de danske ønskesedler i stor stil, og er dermed blevet et meget populært gaveønske. Find tilbud på Royal Copenhagen her.   

Hvor kan man købe Royal Copenhagen?

Udover de enkelte butikker, som Royal Copenhagen selv har, findes deres produkter i adskillige indretnings- og boligbutikker. Du kan fx finde tilbud på Royal Copenhagen produkter hos Imerco, Kop & Kande og Fog Bolig & Designhus her på siden. Se tilbud på de mest populære stel, pyntegenstande og vaser og sikre dig, at finde den bedste pris på det produkt, du mangler. 

Hvad er 1. og 2. sortering?

Hvis man virkelig ønsker gode priser på Royal Copenhagen, kan man også vælge at gå efter 2. sorteringsvarer. De høje krav til porcelænets design og kvalitet betyder, at det indimellem hænder, at visse produkter ikke lever op til enten tekniske eller visuelle standarder. Det kan eksempelvis være porcelæn, som har små jernpletter på forsiden eller bagsiden af stellet eller andre små skævheder. Dog er kravene for afvigelser også stramme, så man vil derfor aldrig opleve, at selve produktet er ødelagt. Man kan genkende 2. sorteringsvarer ved, at der er en lodret ridse i glasuren hen over de tre bølger i logoet. Disse varer kan man typisk finde i Royal Copenhagens egne outlet-stores eller online. Se alle tilbud på Royal Copenhagen her hos minetilbud. 

Royal Copenhagens historie

Royal Copenhagen er en verdens ældste virksomheder. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1775, og har igennem de sidste århundrede fremstillet de ikoniske porcelænsprodukter. Royal Copenhagen er et meget højt respekteret varemærke, og er kendte for sit porcelæn i enestående design og topkvalitet. Selve grundstenen for virksomheden blev allerede lagt af Dronning Juliane Marie i 1700-tallet, da hun oprettede Den Kongelige Porcelainsfabrik. Her bestemte Dronningen allerede fra start af, at porcelænet skulle mærkes med tre bølger på bagsiden. Disse tre bølger symboliserer Danmarks tre vandveje: Lillebælt, Storebælt og Øresund. Kongekronen, som også ses på porcelænet, symboliserer den evige royale forbindelse. 

Få mere at vide...
  Hvem ejer Royal Copenhagen?
  Grundstenen for virksomheden blev lagt af Dronning Juliane Marie i 1775, da hun oprettede Den Kongelige Porcelænsfabrik. Denne royale forbindelse forevigede hun bl.a. ved at stemple kongekronen som logo. Det er også herfra de tre bølger i logoet stammer fra. Disse symboliserer Danmarks tre vandveje: Storebælt, Lillebælt og Øresund. I dag ejes Royal Copenhagen af det finske firma Fiskars.  
  Hvor bliver Royal Copenhagen malet?

  Størstedelen af stellet produceres i Thailand. Dette er med undtagelse af Flora Danica-stellet, som fortsat laves i Danmark.  Royal Copenhagens signaturfarve, koboltblå, håndmales fortsat. Med små strøg males de mange linjer og blomster. 

  Hvordan kan man se om Royal Copenhagen er 1. sortering?

  2. sorteringsvarer mærkes ved en lodret ridse i glasuren hen over de tre bølger i logoet.

  Royal Copenhagen 2. sortering - hvordan?
  Grundet de høje krav til design og kvalitet oplever Royal Copenhagen indimellem, at produkter ikke formår at leve op til disse standarder: Der er her tale om 2. sorteringsvarer.  Forskellen består i små afvigelser i det tekniske eller visuelle. Det kan eksempelvis være varer, som har små jernpletter på forsiden eller bagsiden af stellet eller andre mindre skævheder. Derfor sælges disse produkter til en billigere pris. I Royal Copenhagens egne outletbutikker kan man altid få minimum 30% besparelse. Royal Copenhagen har meget strenge krav for vurderingen af afvigelser, så man vil aldrig opleve, at produktet ligefrem vælter eller at dets brugsegenskaber er påvirket.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk