Puslebord pusle bord tilbud baby

Puslebord

Er der en baby i familien, eller er der udsigt til, at der kommer en i den nærmeste fremtid? Så er et puslebord et must. Pusleborde findes i mange forskellige designs, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er, at de er stand bleskift og gør tiden på bordet til en positiv oplevelse for baby såvel som forældre. Et godt puslebord er således en værdifuld tilføjelse til den nybagte families interiør og en investering, der er pengene værd.

Med udsigt til familieforøgelse er der sikkert mange ting på indkøbslisten. Der er derfor ingen grund til at bruge flere penge end nødvendigt på puslebordet. Heldigvis er der mulighed for at få rigtig meget puslebord for pengene med et godt tilbud, og det vil vi gerne hjælpe dig med at finde. Vi har samlet alle de bedste tilbud på pusleborde her på siden. Du kan enten benytte søgefunktionen til hurtigt at finde en bestemt model eller bladre tilbuddene igennem fra ende til anden for at finde den model, der passer til dine behov.

Det moderne puslebord

Med et moderne puslebord har du alt lige ved hånden. Og når du er færdig med at pusle den lille, hjælper skufferne og hylderne dig med at holde orden på badeværelset. Bleskift bliver ikke bare mere afslappet og behageligt, men også mere sikkert, da du ikke behøver at lade baby ud af syne. Mange nyere pusleborde er derudover ergonomisk designet, hvilket gør dem behagelige at benytte i længden. Den ergonomiske højde betyder derudover, at du kan nusse så meget med baby, som du har lyst, uden at du får ondt i ryggen efterfølgende.

Hvilket puslebord skal jeg vælge?

Er du på udkig efter et puslebord, har du som udgangspunkt valget mellem en væghængt, en gulvstående og en mobil model. Et væghængt puslebord egner sig især til mindre lejligheder, hvor pladsen er begrænset. Ulempen er dog, at du skal bore i væggen, hvilket du undgår med en klassisk puslekommode. En anden fordel ved en gulvstående model er, at du som regel har flere skuffer og hylder og dermed mere opbevaringsplads til dit grej. Et mobilt puslebord egner sig til bleskift i hjemmet såvel som på farten.

Find et godt tilbud her

Hver uge er der nye gode tilbud at vælge imellem fra baby-butikkerne og de store hypermarkeder, og der er mange penge at spare ved at finde dit puslebord, mens det er på tilbud. Blandt tilbuddene finder du løbende velkendte mærker som bl.a. Roba, Linea, Chicco BabyTrold og mange flere. Bliv klar til babys ankomst allerede i dag og spar samtidig mange penge på dit køb. Vi håber, du finder et godt puslebord blandt tilbuddene her på siden.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk