Nytårspynt nytår nytårs pynt nytårshat bordbombe bord bombe serpentiner serpentin

Nytårspynt

Serpentiner, nytårshatte, guirlander og glitter. Årets sidste dag byder op til ekstra pynt, glimmer og glitter. Når nytårsaften ringer ind, og champagnen åbnes, er der tradition for at bord, gæster og hus pyntes op med festligt nytårspynt. Find lige det nytårspynt du mangler, og tank op for feststemningen i hele hjemmet.

Nytårspynt til bordet

Der er tradition for at spise lækker, velsmagende mad til nytårsaften. Foruden den lækre mad kræver nytårsbordet også opmærksomhed. Nytårspynt fås i et væld af varianter, der giver feststemningen et nøk opad. Et nytårspyntet bord er særligt med til at skabe det perfekte festhumør.

Pynt nytårsbordet med serpentiner, bordbomber, knallerter og meget mere, der både pynter, men også skaber aktivitet og sjov om nytårsbordet.

Nytårspynt til gæsterne

Foruden det fine og pyntede nytårsbord kan du også skabe ekstra højt festhumør med festartikler som pynt til gæsterne. Nytårshatte, pynt og hårbøjler i glitrende og skinnende varianter hjælper nytårs-outfittet på vej, så festen for alvor kan starte.

Du finder en lang række butikker fyldt med nytårshatte og anden pynt i guld, sølv, palietter og glimmer.

Nytårspynt til hele huset

Foruden nytårspyntede gæster og bord, findes også nytårspynt til resten af husets afkroge. Lyskæder, guirlander og anden nytårspynt kan gøre årets sidste dag ekstra mindeværdig.

Find nytårspynt i et væld af farver, varianter og glitrende nuancer, og gør klar til årets sidste dag.

Nytårspynt på tilbud

Når julen er overstået, fyldes butikkerne rundt i landet med nytårspynt i massevis. Når vi lakker mod årets sidste dag, finder du også meget af denne nytårspynt til gode priser. Glimmer, glitter og skinnende feststemning er på tilbud i landets butikker, så du for alvor kan pynte op derhjemme, finde den perfekte nytårshat og fin pynt til dit nytårsbord.

Find de gode tilbud på nytårspynt lige her, og planlæg årets sidste aften med manér og festlig nytårspynt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk