Moccamaster

Moccamaster på tilbud

Elsker du en god kop kaffe, så skal du kigge efter en moccamaster på tilbud. Er du til en moccamaster i aluminium eller stål? Der er mange muligheder for at finde en kaffemaskine i et elegant og tidløst design.

Få mere at vide...

Moccamaster til den perfekte kop kaffe

Drømmer du om at invitere gæster på en kop hjemmebrygget kvalitetskaffe? Bryg fx kaffe til 10 personer på kun 6 minutter. På de fleste moccamastere et det muligt at få friskbrygget kaffe inden for få minutter. Kraftige varmelegemer er med til at sætte turbo på brygningen og store gennemløbsrør kan sikre, at brygningen foregår stille og roligt. På mellem 92-96 grader bliver der brygget løs i moccamasteren og resultatet er lige noget for kaffeelskere. Nogle varmeplader kan reguleres i temperatur og så er det også praktisk med drypstop, så der ikke drypper kaffe på varmepladen. Nogle har også automatisk sluk-funktion. Kig efter de finesser, som du ikke kan leve uden, når du køber en moccamaster. Få et godt overblik her på siden og vær sikker på, at du får øje på de bedste tilbud.

Tilbud på moccamaster (4)

Moccamaster kaffemaskine
Til 26/8
Moccamaster
Til 24/8
Moccamaster
Til 27/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.