Moccamaster mocca master moca mokkamaster mokka moka kaffemaskine filterkaffe kaffe maskine

Moccamaster på tilbud

Elsker du også en god kop kaffe, der smager som hos din yndlings-barista? Så kan du med fordel kigge efter en Moccamaster på tilbud. Moccamaster laver kaffemaskiner af ypperste kvalitet til kaffeelskere verden rundt – og med sikkerhed også den perfekte kaffemaskine til dig. Der er mange spændende modeller at vælge imellem, så både i forhold til dine behov og dine design-ønsker kan du finde lige netop den kaffemaskine, der passer til dig.

Er du mest til en moccamaster i aluminium, stål eller i frække farver? Moccamaster giver dig mange muligheder for at finde en kaffemaskine i et elegant og tidløst design, som vil passe til stilen i dit hjem. Vi har samlet alle de bedste tilbud på Moccamaster her på siden, så det er let for dig at sammenligne modellerne. God tilbudsjagt.

En enkelt kop eller en hel kande

Moccamaster laver kaffemaskiner til ethvert behov. Ønsker du eksempelvis blot at brygge en enkelt kop kaffe til dig selv, kan du med fordel se nærmere på modellen Cup-one. Her får du en smart lille kaffemaskine, der lynhurtigt brygger en enkelt kop dampende, frisk og lækker kaffe, når du har lyst til det. Får du derimod ofte mange gæster på besøg, er det en god ide med en større maskine, som du kan brygge en hel kande ad gange med.

Ønsker du en kaffemaskine i et atypisk design, så er en Moccamaster i inspirerende farver et oplagt valg. Vælg for eksempel en kaffemaskine i gul, rød grøn eller pink. Ønsker du derimod et klassisk design, hvor du kan brygge op til 1,8 liter kaffe ad gangen, så er en Moccamaster CD Grand AO måske det bedste bud på din kommende kaffemaskine. Alle de bedste tilbud på Moccamaster-kaffemaskiner finder du her på siden.

Tilbud på Moccamaster i håndlavet kvalitet

Livet er for kort til at drikke dårlig kaffe! En Moccamaster er mere end bare en kaffemaskine. Det er et stykke ægte kvalitetshåndværk. I mere end 40 år har den Hollandske virksomhed ikke fremstillet andet end kaffemaskiner. Virksomheden, der blev grundlagt af Gerard C. Smith, har i dag over 100 ansatte, der producerer kaffemaskiner i håndlavet kvalitet til eksport i hele verden.

En Moccamaster er særdeles brandsikker, i og med at bryggeelement og varmeplade er fremstillet i to forskellige dele. Maskinerne er håndlavet ét sted, og det giver en kvalitet, der kan mærkes og ikke mindst smages. Find din kommende Moccamaster på tilbud her.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk