Margretheskål skåle skål margrethe margrete rösti køkken køkkenskål

Margrethe skåle på tilbud

Find tilbud på Margrethe skåle, der er uundværlige i køkkenet. Margrethe skåle findes i mange forskellige størrelser og farver. Find skåle, der passer sammen i designet, uanset om du bare har brug for en lille skål til noget dip eller en større én til en skål salat. Vælg mellem hele 10 forskellige størrelser.

Margrethe skåle til bagværk eller salat

Den originale Margrethe skål er designet for Rosti i 1954. Skålen blev opkaldt efter den daværende tronfølger Margrethe af Danmark. Skålene er lavet af melanin og tåler at komme i opvaskemaskine, men ikke i mikroovn eller fryser. Bevarer formen ved opvarmning, modsat skåle af plastik. En skål på 1,5 eller 3 liter er typisk en god størrelse til en skål salat. Det er også populært at bruge skålene til bagværk eller til at servere pasta eller ris i. Køb evt. låg til, så du kan tage fx pastasalat med på udflugt.

Designmæssigt kan du vælge mellem de klassiske skåle eller vælge Margrethe DUO, hvor skålene er farvet udenpå, men hvide indeni. Du kan købe ekstra gummiringe til i bunden, hvis de eksisterende gummiringe er blevet slidte. Vælg mellem et hav af forskellige Margrethe skåle her på siden.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk