Madrasser seng sengemadras boksmadras boxmadras boks box springmadras spring topmadras top

Madrasser på tilbud

En god nats søvn giver dig god trivsel i hverdagen. Det er så vigtigt for vores sundhed med en god madras. Vælg blandt et bredt sortiment, fra førende forhandlere og til forskellige behov. Find boxmadrasser, skummadrasser, springmadrasser og madrasser til børn. Gå ikke på kompromis med valg af madras. En kvalitetsmadras giver dig mere energi i hverdagen. Du finder med garanti din favoritmadras på tilbud her på siden.

Madrasser til ethvert sovehjerte

Det er vigtigt med en god madras til sengen. Mange har rygproblemer, så den rette type madras skal afhjælpe eventuelle problemer. Madrassen må ikke være for hård, så du får ondt forskellige steder. Er den for blød, kan det være svært at vende sig. Din lænd skal have den rette støtte. Når du ligger på siden, skal du også synke tilpas ned i madrassen, så du ligger behageligt. Har du allergi, er det evt. en god idé at købe en særlig madras, fx en skummadras. Madrassen skal gerne passe til din højde og drøjde, så gå efter en madras, der har en god bredde og længde. Madrassen skal også være sved-absorberende og have optimal åndbarhed. Lad dig friste af alle de gode tilbud.

Madrasser i alle størrelser

Når du skal finde din nye madras, så er det vigtigt at finde ud af hvilket mål den skal have, da de kommer i en række forskellige størrelser. Blandt de mest normale er 90x200, 140x200 og 180x200, men du kan også finde nogle der er 80x200, 120x200, 160x200, 200x200, og som juniormadrasser i 70x160 cm.

Skum, boks, folde eller måske spring?

Det næste du skal finde ud af, er hvilket materiale den skal være lavet af. Skal det bare være til overnattende gæster, eller som noget sjovt ungerne kan lege med, og som nemt kan fjernes, så er en foldemadras et populært valg. Den er måske ikke nær så komfortabel som de øvrige løsninger, men den er nem at have med at gøre. Skal det være noget mere permanent, er det oplagt at kigge på nogle af de andre løsninger, der giver mere støtte og har længere holdbarhed.

Få hjælp til at vælge den rette madras

Vores bedste råd er at tage ud og prøve en lang række forskellige løsninger, for netop at finde frem til den der passer bedst til dig. I mange af butikkerne kan en kompetent medarbejder hjælpe dig med at finde den rette størrelse, hårdhed og type, så du får den bedste løsning til dit søvnbehov.

Læs mere

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk