Lyskæde lyskæder lys kæde kæder julelys jul jule udendørs vinter varm kold

Lyskæder

I en ellers mørk tid, kan det være rart med ekstra lys i- og omkring hjemmet, der både pynter og giver ekstra lys. Dette er lige præcis hvad en lyskæde kan.

Du finder dem i et væld af varianter med store pærer, små lysdioder eller flot pyntet med lys i forskellige farver. Nogle lyskæder fås til udendørs brug, mens andre kun kan bruges indendørs.

Udendørs lyskæder

Med udendørs lyskæder kan du pynte op og skabe ekstra lys i de mørke vintermåneder. Særligt i julens måned, december, skaber lyskæder ekstra hyggelig stemning.

Der findes et væld af måder, du kan benytte lyskæder på. Du kan pryde din hæk med de fine, lysende kæder, vikle dem om træer, planter, flagstangen eller sågar pynte selve huset med de fine lysdioder.

Indendørs lyskæder

Udover at pynte med lyskæder udendørs, kan du også trække den hyggelige belysning fra lyskæder indendørs.

Du kan blandt andet vikle en lyskæde om dit spejl, hænge en lyskæde langs væggen, sengegærdet. Du kan ligeledes komme en fin lyskæde i en gennemsigtig glaskrukke, der kan pynte fint og skabe hyggelig belysning indendørs. Mulighederne er mange, så det gælder bare om at give det et forsøg.

Pynt juletræet med lyskæder

December måned betyder for de fleste, at der skal købes og pyntes juletræ. Hertil kan du også pynte med lyskæder. Har du børn, dyr eller ønsker du bare et juletræ, der ikke har brændende lys på, kan en lyskæde være et godt alternativ.

Du kan vikle en lyskæde med små dioder løst rundt om juletræet eller finde en lyskæde med klemmer, der kan sættes fast på træets grene. Uanset hvad du vælger, kan du pynte dit juletræ med flot belysning fra lyskæder.

Gode tilbud på lyskæder

Op til jul finder du et stort udvalg af lyskæder i landets butikker. Du finder dem i et væld af varianter, farver og prisklasser. Du finder også en lang række lyskæder på tilbud, der kan skabe ekstra luft i julebudgettet, så du har større råderum til julens mange andre glæder.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk