Kompas kom pas

Kompas

Ønsker du at være ét med naturen og alligevel altid have styr på, hvor du er? Så har du behov for et godt kompas til dit næste tracking-eventyr. Med et kompas er du væbnet til en spændende vandretur i de norske fjelde eller den svenske ødemark – ja, selv til at bestige Himmelbjerget. Et kompas er et must for alle friluftsentusiaster og dem, der ønsker at blive det. Og ja, et ægte fysisk kompas kan selvfølgelig på ingen måde sammenlignes med en app på telefonen eller computeren.

Et kompas er en god gaveide til et barn eller en voksen og ruster familien til spændende oplevelser i naturen. Med et kompas behøver du ikke at bekymre dig om telefonens batteri eller netværk. Det er derfor den perfekte følgesvend til en vandretur væk fra civilisationen. Her er kompasset den lille tilføjelse, som kan gøre den store forskel. Derudover er det hyggeligt at holde styr på kompasretningerne under åben himmel.

Med et godt tilbud på et kompas er det slut med at fare vildt. Samtidig har du mulighed for at spare mange penge på dit køb. Se de bedste tilbud på kompas her på siden.

Mange forskellige kompas at vælge imellem

Kompas fås i mange forskellige modeller, lige fra kompakte kompas til spejlkompas, lineal-kompas og hen til urkompas. Du kan også få kompas på karabinhager og fløjter såvel som klassiske militær-kompas. Der er med andre ord mulighed for få et kompas, der passer til netop dine behov, og som du kan placere, så du altid har det lige ved hånden.

Gode tilbud på kompas

Et godt kompas behøver ikke koste mange penge – især ikke med et godt tilbud. Vi holder konstant øje med de bedste tilbud fra dine lokale friluftsbutikker samt fra super- og hypermarkederne i nærheden af dig. Listen over de bedste tilbud på kompas opdateres konstant, så du altid kan være sikker på at finde alle de bedste tilbud ét sted.

Har du et bestemt mærke eller et bestemt kompas, du er på udkig efter, kan du med fordel benytte søgefunktionen her på siden for lynhurtigt at se, hvor varen er på tilbud. Det er let og tidsbesparende. Vi håber, at du finder det, du leder efter, og ønsker dig god fornøjelse med dit nye kompas.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk