Køkkenmaskine køkkenmaskiner køkken maskine food røremaskine røre piskeris

Køkkenmaskiner på tilbud

Med en køkkenmaskine bliver madlavningen nemmere. Vælg en køkkenmaskine med en god rummelig røreskål, flere hastigheder og en god motor, der samtidig er støjsvag. Rør, mix og ælt i en køkkenmaskine, hvor du kan håndtere store portioner ad gangen, så du sparer tid og besvær. Her på siden kan du se alle tilbuddene og find den køkkenmaskine der passer til dine behov fra dit favoritkøkkenmærke.

Køkkenmaskinen, der klarer det hele

En køkkenmaskine er en stor hjælp i det daglige. Som konditor på amatørniveau eller som familiens ”huskok”, er det uundværligt med en god køkkenmaskine. Med en køkkenmaskine i topkvalitet får du alle de egenskaber, som du har brug for. Egenskaber, der er brugbare til finere madlavning eller bagekunst. Med en køkkenmaskine kan du lave en luftig kagedej, fløjlsbløde cremer og det lækreste brød. En køkkenmaskine har typisk mange forskellige funktioner og jo højere pris, jo flere finesser. Et lækkert design er også kendetegnende, når du vælger en af de lidt dyrere modeller. Sætter du dig først ind i ’verden af køkkenmaskiner’ finder du ud af, at du kan få præcis den køkkenmaskine, du drømmer om. En køkkenmaskine, der passer ind i køkkenet – både på grund af funktionaliteten og udseendet.

Køkkenmaskine, foodprocessor, eller røremaskine?

Kært barn har som sagt mange navne, og det kan være svært ved at finde rundt i junglen, for hvad er egentlig forskellen på en køkkenmaskine, en foodprocessor og en røremaskine? Hvis vi tager den helt oppe fra, så er en køkkenmaskine i teorien en vildere udgave af den klassiske håndmixer, eller et andet ord for en røremaskine. Den er genial når du skal ælte dej til brød, boller, kager, piske flødeskum, kagecreme, og fås som oftest med en lang række tilbehør i form at forskellige dejkroge og spader. I visse tilfælde er det også muligt at koble en kødhakker på, så du kan lave dit eget hakkekød, pølser og medister. 

En foodprocessor kan egentlig også godt ælte dej, men er bare ikke lige så god til det som en dedikeret køkkenmaskine eller røremaskine. Til gengæld er den virkelig god til at lave smoothies, hakke, skive og rive grøntsager og meget mere. 

KitchenAid, Kenwood eller?

Den klassiske KitchenAid køkkenmaskine har prydet mange danske køkkenborde henover de seneste mange år, men efterhånden som danskerne har fået gastronomi og bagefeber, så er der også flere forskellige mærker der har fundet frem. Blandt de mest populære mærker findes Kenwood, Kitchen Master, Bosch, Bjørn Teddy, SMEG, Bodum, Royal, Electrolux, COOP, Assistent, OBH Nordica, Braun, Blomsterberg, Epiq, Ankersrum og mange flere. 

Bedst i test

En hurtig google søgning og du finder frem til alle mulige tests der kan fortælle dig hvilken køkkenmaskine der er den bedste. TÆNK har ofte mange gode tests, og da der løbende kommer nye maskiner til, så kan det være svært at være helt up-to-date med hvilke der er de bedste. 

Det kan også være en god idé at tage ud i butikkerne og se nærmere på maskinerne, så man får et indblik i størrelse, kvalitet, og design, og kan sammenligne dem ved siden af hinanden, og evt. få gode råd fra en medarbejder. Du finder masser af gode tilbud og udsalg hos Imerco, Kop & Kande, Elgiganten, POWER og andre elektronik og hvidevarebutikker.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk