Køkkenkniv køkkenknive køkken kniv knive kokkekniv kokke

Køkkenknive på tilbud

En køkkenkniv er uundværlig i et køkken. Vælg blandt et bredt sortiment og find de bedste tilbud. Nogle hælder til et bestemt køkkenmærke, imens andre udelukkende går efter en billig pris. Her på siden finder du køkkenknive fra førende køkkenmærker og endda til super priser.

Køkkenknive til samlingen

Skarpheden er helt afgørende, når du kigger på køkkenknive. De fleste køkkenknive er lavet af rustfrit stål, men knive, der ikke er lavet af rustfrit stål kan også blive meget skarpe. Det er vigtigt, at køkkenkniven kan slibes, når den mister skarpheden. Udformningen af kniven er også vigtig. Den skal være god at holde på. Ved at du har et solidt greb om kniven, smutter den ikke ud af hånden på dig, hvilket selvfølgelig er vigtigt for din sikkerhed. Nogle knive er udformet, så både håndtag og skær er af rustfrit stål i ét stykke. Andre køkkenknive har træhåndtag eller et håndtag af kunststof-materiale. Der er rigtig mange forskellige slags køkkenknive, alt efter typen af mad, du skal skære i. Skal du bruge en køkkenkniv til brød, kød eller grøntsager? Vælg fx en savtakket kniv til at skære brød med, eller en god urtekniv med buet skær til at pille kartofler med. Her på siden finder du lige præcis de køkkenknive du skal bruge.

Kokkeknive er kongen

Den ukronede konge blandt køkkenknivene er kokkekniven. Den store kniv der har det perfekte greb, og som kan bruges til det meste. De bedste og mest eksklusive er dyre, men heldigvis findes de i mange forskellige udformninger, prislejer og kvaliteter. Om den skal være japansk, kinesisk, professionel etc. så finder du altid de bedste tilbud her på siden fra mærker som Global, Sensei, Zwilling, Fiskars, Victorinox, Raadvad, Jamie Oliver, Rosendahl, Opinel, Weber, Tojiro, Yaxell, Mac, Damaskus o.lign. 

Slib din køkkenkniv

Du kan holde liv i dine køkkenknive i mange år ved at sørge for at de jævnligt bliver slebet. Du kan faktisk selv slibe dem uden de store problemer med en knivsliber, men er du lidt mere connaisseur, så skal du enten havde fat i et strygestål eller en slibesten. En skarp kniv er essentiel i et hvert køkken, og du slipper for frustrationen når tomaterne bliver fuldstændig umulige at skære over. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk