Kähler kahler kæhler kæler käler vase dansk design striber vaser

Kähler

Kähler er dansk design når det er bedst. I mere end 175 år har Kähler-familiens historie været tæt sammenspundet med dansk designs udvikling, og den dag i dag må Kähler-vaser, -bestik, -bakker og -glas siges at være mere populære end nogensinde før. Kähler passer til den hyggelige, typisk nordiske interiørstil og udstråler en minimalistisk stilbevidsthed, der passer perfekt til moderne danske hjem. Kählers produkter er i særdeleshed populære gaver og er oplagte, når du ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af med lækkert design.

Ønsker du at skabe mere stil, stemning og hygge i hjemmet, så kan du med fordel holde øje med gode tilbud på produkter fra Kähler her på siden. Vi følger hver uge med i de bedste tilbud fra dine lokale isenkræmmere og interiørbutikker, så du kan komme til at spare så meget som muligt på dit indkøb. Ud over at præsentere dig for de bedste tilbud fra tilbudsaviserne giver vi dig mulighed for at søge direkte på en vare og finde den, mens den er allerbilligst. Benyt blot søgefunktionen øverst, og du vil hurtigt finde det, du leder efter.

175 år med dansk design

Det er mere end 175 år siden, at Kähler-familien startede deres virksomhed i det lille pottemagerværksted i Næstved. Hurtigt imponerede Kählers keramik ikke kun i Danmark, men også i udlandet, og allerede 1889 blev familiens keramik præsenteret ved Verdensudstillingen i Paris. Her imponerede Kähler gennem deres unikke design og fremragende håndværk, hvilket etablerede virksomheden som en af Europas førende keramik-virksomheder.

I året 2008 tager familiehistorien så en ny drejning, idet arkitekten Frantz Longhi overtager rettighederne til Kählerbrandet. Med Longhi ved roret styrer virksomheden sikkert ind i det 21. århundrede og skriver intet mindre end et moderne keramik-eventyr. Kähler er i dag kendt og elsket i hele verden og om noget synonymt med dansk design og kvalitetshåndværk.

Gode tilbud på Kähler

Designed and produced in Denmark lyder måske lidt dyrt, men det behøver det altså ikke at være. Og selvom Kähler ikke ligger i den billige ende, vil du nok være overrasket over, hvor meget du kan spare med et godt tilbud på flotte vaser, glas, bestik, bakker og meget mere. Dem hjælper vi dig med at holde styr på. Du kan med fordel følge med her på siden og lade dig inspirere, da vi løbende opdaterer med de bedste nye tilbud.

Hos os finder du det bedste design til den bedste pris.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk