juletræ juletræer tilbud normansgran rødgran grantræ grantræer

Juletræ på tilbud

En af de vigtigste juletraditioner er at finde det perfekte træ, som skal hjem og stå i stuen, så det er klar til at blive danset omkring juleaften. Hertil skal man også finde den helt rette juletræspynt, de flotteste juletræslys og den perfekte juletræsstjerne. 
Her på siden har vi gjort det let for dig at få et overblik over, hvor du netop nu kan finde de bedste tilbud på juletræer, så du kan finde det, der passer til jeres hjem!

Juletræer til enhver pris

Prisen på juletræer afhænger i høj grad af, om man er på udkig efter et almindeligt granjuletræ eller om man er på udkig efter  et kunstigt juletræ.

Hvis man leder efter et almindeligt grantræ, vil man ofte kunne finde gode tilbud med priser omkring 200-400 kr. hos velkendte forhandlere som BAUHAUS, Bilka, jem & fix eller Harald Nyborg. Ligeledes vil man kunne finde et stort udvalg af forskellige typer af kunstige juletræer hos selvsamme forhandlere, blot med priser mellem 500-1500 kr. Det er blevet mere og mere almindeligt at se plastik juletræer i de danske stuer og man kan i dag finde mange forskellige typer - både hvide, grønne og pyntede. 

Rødgran og Nordmannsgran

Når man skal købe juletræ, er de mest populære valg et rødgran eller et Nordmannsgran, og det vil som oftest også være de to træsorter du vil møde i butikkerne. Levetiden kan variere, men vil typisk være på 2-3 uger. Et rødgran juletræ trives bedst ved kolde temperaturer og derfor mister det også hurtigt sine nåle ved temperaturstigninger. Typisk holder dette juletræ 7-10 dage, inden det begynder at drysse. Modsat Nordmannsgran som har tættere grene og er i stand til at stå hele julen uden at drysse. Hvad end du er på udkig efter den ene eller anden slags, eller måske endda et plastiktræ, hvor nålene i hvert fald ikke ryger af, så finder du alle tilbud her på siden. 

Juletræer i plastik

Selvom vi helt generelt gerne vil nedbringe vores brug af plastik, så har genanvendelige plastikjuletræer vundet indpas henover de sidste par år. Her får man den fordel at juletræet kan genbruges år efter år, og får derfor en langt længere levetid end et naturligt træ. Nogle vil stadig foretrække et helt naturligt træ, og forbinder det med julen, men der er ofte gode tilbud på plastiktræerne som kan pakkes ned sammen med det øvrige julepynt når julen er ovre. 

Få mere at vide...

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster et juletræ?
  Alt efter hvad du ønsker af træet ændrer prisen sig - f.eks. trætype og højde. Typisk vil man dog kunne finde et juletræ til 200-400 kr., hvorimod de kunstige juletræer ofte vil koste omkring 500-1500 kr.
  Hvilket træ bliver oftest brugt som juletræ?
  Når man skal købe juletræer kan man vælge mellem at købe et rigtigt træ og et kunstigt træ. 
  Ift. de rigtige træer skelner man mellem 2 typer af grantræer, som i lang tid har været de mest populære omkring jul: Rødgrøn og Nordmannsgran.
   
  Det andet valg er kunstige juletræer, som også er blevet mere populære i de danske hjem. Der findes mange forskellige typer af kunstige juletræer - både i hvid, grøn, pyntet med lys eller sne.
  Hvor længe kan et juletræ holde indendørs?
  Det kan variere hvor længe et juletræ kan holde sig indendørs, alt efter hvilken type af træ, der er tale om, men generelt er der tale om en levetid på 2-3 uger.
  Hvorfor har vi juletræ?
  Juletræstraditionen kan spores tilbage til Tyskland, hvor det var en skik omkring 1500-tallet. Indtil slutningen af 1700-tallet så man det stadig som et lokalt fænomen, men i løbet af det 19.-århundrede spredte skikken sig til resten af Tyskland og andre lande.
   
  Selve ideen med at bruge grantræer mener man dog stammer fra Livonien (nu Estland og Letland), hvor man allerede i 1441 stillede træer på markedspladserne og i 1510 stillede man det første pyntede juletræ op.
   
  Man mener, at grantræer symboliserer liv eller genopstandelse og at den pyntede variant symboliserer lykke og håb. 
  Hvornår kom det første juletræ til Danmark?
  Som med så mange andre juletraditioner kom idéen om juletræet fra Tyskland. Det første træ kom til Danmark i 1800-tallet og man mener, at det første danske juletræ, der blev tændt, var i 1808 på Holsteinborg Gods på Sydsjælland. Det første træ, der blev pyntet, var i 1811 i København, hvor folk forundret sad i vinduerne og kiggede på. 
  Det var også først i 1900-tallet, at det blev normalt at have et i stuen.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk