julekugler glaskugler glaskugle julekugle tilbud

Julekugler på tilbud

Det er en årlig tradition at pynte juletræet med lys, ophæng, flag og de flotteste julekugler - og udvalget bliver større og større for hvert år der går! Længere nede på siden kan du få et overblik over alle aktuelle tilbud på julekugler eller -figurer i alle størrelser, mønstre og former til dit juletræ eller din juledekoration.

Julekugler til juletræet

Der findes et hav af julepynt derude, fra kræmmerhuse til porcelænsfigurer, og julekuglen er næsten altid en fat bestanddel af juletræet, og den øvrige julepynt. Hvad end det er store kugler der kan hænge fra loftet eller i vinduet, til de mindre man finder på træet i alskens farver, materialer og print. Hver jul er der et stort udvalg af forskellige kugler der passer til årets tema, og ofte er der også gode tilbud iblandt. 

Helt traditionelt er kuglerne lavet i glas, men mange har sikkert oplevet hvad der sker hvis sådan en rammer gulvet. Derfor er det efterhånden mere normen at disse er lavet i en form for plastikmateriale, der kan tåle at blive behandlet lidt hårdere. Du kan dog stadig dog godt finde de klassiske glaskugler derude. 

Julekugler med mundbind og navn

Vil du gøre juletræet ekstra personligt, er det muligt at få fingrene i kugler med navn på. Hvad end det er ungernes, din partner, svigermor eller måske bare hundens navn der skal på, er fuldstændig op til dig. Men der er ingen tvivl om at alle elsker at se deres navn på træet når man d. 24. december danser rundt om det. Samme princip gør sig selvfølgelig også gældende for de kugler hvor du kan få printet et billede på.

Særligt i 2020 var det virkelig populært med kugler der havde mundbind på ifbm. corona pandemien der ramte hele verden. 

Strikkede julekugler

I takt med at strikkeriet har fundet tilbage til de danske hjem, er det selvfølgelig også blevet populært at strikke sine egne kugler. Det er også muligt at finde dem til salg i udvalgte butikker.

Her på siden finder du alle de gode tilbud på julekugler i alle farver, former og print. Fra de helt billige til de virkelig dyre. 

Få mere at vide...

  Ofte stillede spørgsmål om julekugler

  Hvor kan man købe julekugler?
  Butikkerne bugner hvert år med masser af julepynt - både nyt og velkendt. Man kan finde julekugler og -figurer hos forhandlere som Bauhaus, Imerco, Harald Nyborg, Bilka, Sinnerup og Kop & Kande.
  Hvor stammer julekugler fra?
  Størstedelen af julepynt, som vi kender det, stammer fra Tyskland. Før man havde de mange julekugler i plastik, med lys eller endda med kugler med navn på, så havde man blot glasjulekugler. De skulle symbolisere æbler - ligesom med kræmmerhuse var æbler på træet ikke unormalt, da man også “spiste” træet efter at have danset omkring og sunget.  
  Julekugler stammer oprindeligt fra den sydøsttysk by Lauscha, hvor en kendt glasfabrik at lave enkle, runde glaskugler. Herefter fik amerikaneren Frank Woolworth øjnene op for pynten og tog et stort parti med hjem og siden da har julekugler været en fast tradition for juletræspynten.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk