Julekalender pakkekalender gavekalender gave pakke kalender jule jul

Julekalender på tilbud

Julekalendere er mest for børn, men igennem årene er det også blevet mere og mere populært med voksen julekalendere. Og her snakker vi altså ikke julekalenderen i fjernsynet som f.eks. Tinka og Kongespillet, The Julekalender, Julestjerner eller Pyrus. Voksne kan forkæle sig selv eller hinanden med en skrabe-julekalender. Der er rift om julekalendere op til december måned. For børn er julekalendere indbegrebet af julehygge. Overrask børnene med en julekalender og oplev juleglæden indfinde sig.

En julekalender med chokolade?

Julen er fyldt med traditioner og at købe julekalendere hører med til julen. Der er efterhånden kommet mange forskellige slags julekalendere for børn. Chokolade-julekalendere, slik-julekalendere, Disney-julekalendere, kalendere med tilbehør til en serie af legetøj og mange andre slags julekalendere. Julekalendere med chokolade eller legetøj er altid et hit, men julekalendere der følger tv-kalendere er også populære. Julekalendere kommer i mange forskellige prislag, hvoraf kalendere med legetøj er blandt de dyreste. For børn er december en meget lang måned, for juleaften med alle gaverne virker så langt væk. En julekalender gør det sjovere at tælle ned og en julekalender med legetøj er en sikker vinder. Se de mange gode tilbud og lad dig friste af det brede sortiment.

Årets TV julekalender

I mange år har det været muligt at købe julekalendere der har været tematiseret ud fra de tv julekalendere der har været sendt på TV2 og DR. Blandt successerne kan nævnes Tinka og Kongespillet, Tinkas Juleeventyr, Julestjerner, Bamses Julerejse, Tvillingerne og Julemanden, Pyrus, Ludvig og Julemanden, Nissernes Jul, Mikkel og Guldkortet, Nissernes Ø og mange flere. Som oftest kommer der en ny julekalender på TV2 og DR hvert år.

Tematiserede julekalendere

Langt de fleste julekalendere har et bestemt tema. Hos børnene kan det f.eks. være Gurli Gris, Paw Patrol, Pyjamas Heltene eller Disney der er hovedtemaet, og hvor indholdet kan være alt fra chokolade, bøger, og sund slik. Hos mændene har især øl julekalenderen været et hit de senere år, også set i lyset af Natholdets julekalender. Her er det muligt at prøve 24 forskellige slags øl i december måned. 

Der findes selvfølgelig også beauty julekalendere fra f.eks. Origins, Bodyshop m.fl, og her på siden får du overblikket over alle de aktuelle kalendere der findes og til de bedste priser. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk