Håndklæder

Håndklæder på tilbud

Find håndklæder på tilbud i det lækreste bomuld. Håndklæder bliver brugt rigtig meget i det daglige, så indimellem skal der nye håndklæder til. Håndklæder i nyt og smart design til gæstetoilettet eller store bløde badehåndklæder, der er lækre at svøbe sig i. Find gode tilbud på her på siden.

Få mere at vide...

Håndklæder i enhver kvalitet

Der er forskel på, hvor hurtigt håndklæderne tørrer og hvor godt de holder i vask. Det er dejligt at have bløde frottéhåndklæder i ordentlig kvalitet. Det giver en følelse af forkælelse i hverdagen. De fleste håndklæder er ensfarvede men nogle foretrækker, at der er spræl på farverne og godt med mønster på. Designet kan næsten minde om det rene kunst. Det kan derfor være ekstra vigtigt, at de er af ordentlig kvalitet, så de holder på farven vask efter vask. På et helt enkelt badeværelse kan håndklæder i god kvalitet og flot design være med til at give rummet et mere elegant indtryk. Vælg håndklæder i forskellig størrelse og blandt et bredt udvalg af forskellige elegante mærkevarer. For nogle vil det være tilstrækkeligt at have håndklæder i lidt billigere kvalitet, så de kan udskiftes ofte. Det kan fx være i forbindelse med sport, camping- eller strandliv.

Tilbud på Håndklæder (14)

Håndlæder
Til 9/4
2 stk. swan håndklæder
Til 30/3
Classic håndklæde
Til 30/3
Badehåndklæder
Til 31/3
Swan håndklæder 2 stk.
Til 30/3
Håndklæde
Til 30/3
Frottéserie til børn
Til 31/3
Sandskogen håndklædeserie
Til 6/4
Nora håndkædeserie
Til 6/4
Torsby håndklæder
Til 6/4
Håndklæder
Til 1/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.