Gulvtæpper

Gulvtæpper på tilbud

Mangler du et gulvtæppe, finder du gode tilbud på flere typer af gulvtæpper her på siden. Find væg til væg-tæpper eller løse tæpper. Du finder tæpper til ethvert behov – til indendørs eller udendørs brug.

Få mere at vide...

Gulvtæpper til alle boligens rum

Du finder gulvtæpper til alle boligens rum, når du kigger på vores tilbud fra forskellige tæppeforhandlere. Ønsker du et blødt, smukt og eksklusivt gulvtæppe fra en anerkendt tæppeforhandler? Er du mere til et praktisk og enkelt gulvtæppe, der ikke vælter budgettet? Find væg til væg-tæpper, der kan dække et trægulv, der har set bedre dage, eller find et løst tæppe i fx uld til at skabe hygge på udvalgte steder. Læg et tæppe under et spisebord eller sofabord. Nogle går efter et syntetiske tæppe, der lyser rummet op med iøjnefaldende farver og mønstre. Det kan næsten være de rene små kunstværker. Andre vælger ensfarvede tæpper, der har en mere praktisk funktion ved fx at dele rummene mere op i forskellige opholdssteder. Indimellem kan der også være brug for et praktisk gulvtæppe – fx et billigt filttæppe til et værksted eller en garage. Nogle tæpper er behandlet, så de ikke så let tager imod pletter. Vores tilbud viser tæpper for enhver smag.

Tilbud på Gulvtæpper (22)

Kludetæpper
Til 31/8
Kludetæppe
Til 30/9
Tæpper
Til 24/8
London tæppe
Til 24/8
Camilla tæpper
Til 24/8
Brei tæppe eller rips tæppe
Til 20/8
Highberry tæppe
Til 3/9
Aspen kelimtæppe
Til 3/9
Quebec kelimtæppe
Til 3/9
Coral fleece tæppe
Til 24/8
Tæppe
Til 24/8
Freya tæppe
Til 3/9
Almeria tæppe
Til 3/9
Spago tæppe
Til 3/9
Blødt tæppe
Til 19/8
Tæppe overgang
Til 25/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.