Sponsorerede

Gulvtæpper

Gulvtæpper på tilbud

Mangler du et gulvtæppe, finder du gode tilbud på flere typer af gulvtæpper her på siden. Find væg til væg-tæpper eller løse tæpper. Du finder tæpper til ethvert behov – til indendørs eller udendørs brug.

Få mere at vide...

Gulvtæpper til alle boligens rum

Du finder gulvtæpper til alle boligens rum, når du kigger på vores tilbud fra forskellige tæppeforhandlere. Ønsker du et blødt, smukt og eksklusivt gulvtæppe fra en anerkendt tæppeforhandler? Er du mere til et praktisk og enkelt gulvtæppe, der ikke vælter budgettet? Find væg til væg-tæpper, der kan dække et trægulv, der har set bedre dage, eller find et løst tæppe i fx uld til at skabe hygge på udvalgte steder. Læg et tæppe under et spisebord eller sofabord. Nogle går efter et syntetiske tæppe, der lyser rummet op med iøjnefaldende farver og mønstre. Det kan næsten være de rene små kunstværker. Andre vælger ensfarvede tæpper, der har en mere praktisk funktion ved fx at dele rummene mere op i forskellige opholdssteder. Indimellem kan der også være brug for et praktisk gulvtæppe – fx et billigt filttæppe til et værksted eller en garage. Nogle tæpper er behandlet, så de ikke så let tager imod pletter. Vores tilbud viser tæpper for enhver smag.

Tilbud på Gulvtæpper (22)

Gulvtæpper - Medlemsrabat
Til 31/10
Ryatæpper Cozy
Til 27/10
Indiske håndtuftede tæpper
Til 27/10
Kelimtæpper
Til 27/10
Tæpper Napoli
Til 27/10
Fridolin tæppe
Til 6/11
Twisted tæppe
Til 6/11
Gulvtæppe
Til 28/10
Lind tæppe
Til 4/11
Elm tæppe
Til 4/11
Quebec tæppe
Til 6/11
11. Plenty kelim tæppe
Til 30/10
12. Curino kelim tæppe
Til 30/10
10. Symfoni kelim tæppe
Til 30/10
Aspen kelim tæppe
Til 30/10
Valencia Triangel tæppe
Til 3/11
Ryatæpper Cozy
Til 3/11
Kelimtæpper
Til 3/11
Tæpper Napoli
Til 3/11

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.