Gulvtæpper

Gulvtæpper på tilbud

Mangler du et gulvtæppe, finder du gode tilbud på flere typer af gulvtæpper her på siden. Find væg til væg-tæpper eller løse tæpper. Du finder tæpper til ethvert behov – til indendørs eller udendørs brug.

Få mere at vide...

Gulvtæpper til alle boligens rum

Du finder gulvtæpper til alle boligens rum, når du kigger på vores tilbud fra forskellige tæppeforhandlere. Ønsker du et blødt, smukt og eksklusivt gulvtæppe fra en anerkendt tæppeforhandler? Er du mere til et praktisk og enkelt gulvtæppe, der ikke vælter budgettet? Find væg til væg-tæpper, der kan dække et trægulv, der har set bedre dage, eller find et løst tæppe i fx uld til at skabe hygge på udvalgte steder. Læg et tæppe under et spisebord eller sofabord. Nogle går efter et syntetiske tæppe, der lyser rummet op med iøjnefaldende farver og mønstre. Det kan næsten være de rene små kunstværker. Andre vælger ensfarvede tæpper, der har en mere praktisk funktion ved fx at dele rummene mere op i forskellige opholdssteder. Indimellem kan der også være brug for et praktisk gulvtæppe – fx et billigt filttæppe til et værksted eller en garage. Nogle tæpper er behandlet, så de ikke så let tager imod pletter. Vores tilbud viser tæpper for enhver smag.

Tilbud på Gulvtæpper (22)

Kludetæpper
Til 31/8
Kingstown tweed pr. m2
Til 29/7
Sivana waves
Til 29/7
Sivana silk
Til 29/7
Sivana Branch
Til 29/7
Sivana Linköping
Til 29/7
Kludetæppe
Til 28/6
Wiltontæpper
Til 28/6
Domino tæpper
Til 28/6
Cozy tæpper
Til 28/6
Gulvtæppe
Til 31/7
Hæklet gulvtæppe
Til 31/7
Kunstgræs
Til 28/6
Sav tæppe
Til 2/7
Balsatre tæppe
Til 2/7
Krekling tæppe
Til 2/7
Brei tæppe
Til 2/7

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.