Gryder

Tilbud på gryder

Det er rart at købe nye gryder, når de gamle trænger til udskiftning. Måske har du gryder, der er slidte i bunden og hvor tiden har sat sine spor på designet? Køb splinternye gryder i rustfrit stål og få madglæden tilbage i hjemmet. Find gryder fra forskellige forhandlere og i alle størrelser. Der er gryder for enhver smag. Gå ikke klip af alle de gode tilbud.

Få mere at vide...

Gryder til gourmetmad og hverdag

Designet vægtes typisk højt, når der skal vælges nye gryder. Der udvikles hele tiden nye, smarte gryder og det betyder noget for madglæden, at ”indpakningen” også er indbydende. Vælg en moderne stegegryde, en gryde med damphuller og hældetud, en kasserolle eller en stor suppegryde. Gå evt. efter gryder med håndtag, så du ikke brænder fingrene. Nogle har også integreret si, dampventil og non-stick belægning. Find gryder i stål, aluminium eller en stegeso i stentøj. Der er stor forskel på kvaliteten af gryder. Nogle er har en tyk bund, så de tåler meget varme og holder sig pæne i mange år. Andre gryder er mere simple, uden smarte finesser, men til billige penge. For nogen er prisen ikke afgørende, men at kvaliteten er i top. Gryder, der er designet til at lave goumetmad. Find din favoritgryde i dag fra et anderkendt mærke.

Tilbud på gryder (18)

WMF Collier grydesæt
Til 9/4
Le Creuset grydeserier
Til 9/4
Gryde med glaslåg
Til 25/3
kasserolle eller gryde med låg
Til 25/3
Rustfri Stål
Til 30/3
Grydesæt - 9 dele
Til 31/3
Grydeserie
Til 31/3
Nordic Kitchen
Til 30/3
Kasserolle eller gryde i stål
Til 1/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.