Tilbud på Georg Jensen

Tilbud på Georg Jensen

Georg Jensen er som Kongelig Hofleverandør et dansk design, hvor kun det bedste er godt nok. Mærket er kendt for sit tidsløse blanke sølv eller stål, som passer perfekt ind i det skandinaviske moderne hjem med sit enkle og elegante udtryk. Georg Jensen Living serien byder på en masse moderne boligtilbehør såsom lysestager, termokander, flag og meget andet, hvor kollektionerne Koppel og Bloom er blandt de meste populære. Den danske designer har et hav af kollektioner at vælge imellem. Det blanke sølv og stål fås også som smykker i form af armbånd, ringe, halskæder og meget mere. Her er den verdenskendte "Daisy" kollektion at finde, som er inspireret af margueritten. Her på siden kan du finde alle aktuelle tilbud på Georg Jensen produkter:

Georg Jensen damask

Er du i stedet på jagt efter noget eksklusivt sengetøj eller et par lækre håndklæder, så skal du i stedet have fat i Georg Jensen damask. Damask er en helt speciel væveteknik, som danner grundlag for deres udsøgte kvalitetstekstiler. Georg Jensen damask er ligeledes Kongelig Hofleverandører, og derfor et sikkert valg, hvis du vil forkæle dig selv eller en anden med noget udsøgt kvalitet til hjemmet. Hvis der tilbud på damask, så finder du dem her!

Georg Jensen tilbud

Georg Jensen og Georg Jensen Damask er begge populære gavevalg, og er oplagte, hvis du ønsker at forkæle dig selv, eller en du holder af. På siden her, kan du i tilbudsoversigten gå på opdagelse i de mange tilbud. Skab dig et overblik og sammenlign hurtigt og nemt priser på produkterne. Udover det har du også mulighed for at benytte søgefunktionen øverst. Derved finder du alle tilbuddene på lige netop dét Georg Jensen produkt, som du er på udkig efter.

Historien bag Georg Jensen

Det er mere end 115 år siden at Georg Jensen blev grundlagt - dengang hed det Georg Jensen Sølvsmedie. Navnet kommer af stifteren Georg Arthur Jensen, som var en dansk sølvsmed og designer. I 1904 åbnede han en sølvsmedie, som blev en kæmpe succes og dannede grundlag for den første Georg Jensen butik, som åbnede i København i 1912. Herefter gik det kun fremad for brandet, med en lille undtagelse af første verdenskrig, grundet manglen på sølv. Flere butikker åbnede rundt i verdenen blandt andet i Paris og New York.

I 1984 designede guldsmed Eigil Jensen den allerførste juleuro for Georg Jensen. Siden da har Georg Jensen været traditionen tro, og kommer stadig den dag i dag med et nyt design hvert år til jul. I dag er Georg Jensen ejet af det arabiske investeringsselskab Investcorp, og det tidsløse og blanke interiør er stadig til at finde i de danske hjem - nye som gamle designs.

Få mere at vide...
  Hvad er Georg Jensen kendt for?
  Det blanke stål er Georg Jensens kendetegn.
  Hvad sælger Georg Jensen?
  Georg Jensen sælger i dag smykker, ure, boligtilbehør mm.
  Hvem ejer Georg Jensen?
  Det arabiske investeringsselskab Investcorp ejer Georg Jensen.
  Hvor åbnede Georg Jensen sin første butik?
  I 1912 åbnede den første Georg Jensen butik i København.
  Hvornår blev Georg Jensen grundlagt?
  Georg Jensen, som oprindeligt hed Georg Jensen Sølvsmedie, blev grundlagt d. 19. april 1904
  Hvornår kom den første Georg Jensen juleuro?

  I 1984 blev den allerførste juleuro designet for Georg Jensen af guldsmeden Eigil Jensen

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk