Sponsorerede

Gardiner

Tilbud på gardiner

Jo mere, du dykker ned i verdenen af gardiner, jo mere finder du ud af, at der er milevid forskel på, hvilke gardiner der vil passe godt til det enkelte rum. Der er plisségardiner, rullegardiner, liftgardiner, panelgardiner, lamelgardiner, trådgardiner eller helt klassiske gardiner. Ugens tilbud på gardiner er samlet her på siden, så du finder attraktive gardiner til dit behov.

Få mere at vide...

Gardiner er ikke bare gardiner

Gardiner tjener flere formål. De er bl.a. velegnede til at skabe hygge og mere privatliv, når gardinerne skærmer af for eventuelle nysgerrige blikke fra gaden. De bidrager til et godt arbejdsklima, når akustikken i et rum forbedres, og du ikke bliver forstyrret af forstyrrende elementer udefra. Om sommeren skærmer gardinerne for solen, så du ikke bliver generet af solen, der brager ind ad vinduerne. Desuden beskytter du dine møbler mod, at de falmer. De fleste har på et eller andet tidspunkt prøvet at sove i et lokale, uden gardiner eller med for lyse gardiner, så du er vågnet op for tidligt. Derfor er det vigtigt at få købt de helt rette gardiner, der skærmer lige tilpas – alt efter, hvilket rum der er tale om. Køb evt. helt mørke rullegardiner til soveværelset, så du sover godt. Til kontor og stue har du måske brug for plisségardiner, så du kan variere lyset. Lad dig inspirere her på siden til at finde de rette gardiner, der samtidig skaber en rød tråd i din indretningsstil.

Tilbud på gardiner (22)

Plisségardiner
Til 6/11
Dobbelt plisségardiner
Til 6/11
Persienner
Til 6/11
DEBEL Line lamelgardin
Til 28/10
DEBEL Flex plisségardin
Til 28/10
Fedje trådløst plisségardin
Til 4/11
Barken rullegardin
Til 4/11
Rogen lamelgardin
Til 4/11
Falster mørklægningsrullegardin
Til 4/11
Hirsholm gardin
Til 4/11
Vinstre mørklægningsrullegardin
Til 4/11
Saltholm plisségardin
Til 4/11
Blacken gardin
Til 4/11
Price Star foldegardin
Til 4/11
Amungen mørklægningsgardin
Til 4/11
Alu-persienne
Til 4/11
Debel D'lux lamelgardin
Til 4/11
DEBEL Touch plisségardin
Til 4/11
DEBEL Twist persienne
Til 4/11
DEBEL New York foldegardin
Til 4/11
DEBEL Cosmos rullegardin
Til 4/11

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.