Nytårs fyrværkeri raketter nytårsraket raket raketter nytårsraketter krudt nytårskrudt

Fyrværkeri

Fyrværkeri er så stor en del af nytårsaften som noget kan være. Mange danske hjem, som fejrer årsskiftet, gør det med et brag – billedligt talt. Er det bomberør, romerlys eller raketter der er din foretrukne fyrværkeritype? Uanset hvad du bedst kan lide finder du her på siden en oversigt over de forskellige slags fyrværkeri, du kan tænde for nytårsaften. Spænd sikkerhedsbrillerne og dyk ned i de mange muligheder af nytårskrudt, lysende blomster på himlen og sprængklare raketter som alle kan blive dit fra thansen til Harald Nyborg.

Krudt til din nytårsaften

Nytårsaften er ikke helt det samme uden et stort udvalg af fyrværkeri. Når du sidder med nytårshatten, har spist nytårsmenuen i selskab med dine nærmeste eller venner og klokken slår midnat, er der kun én ting at gøre: Skyde nytåret ind med et bredt udvalg af krudt. Husk dog altid sikkerhedsbrillerne og tag dine forholdsregler, så du ikke udsætter dig selv eller andre for fare. Når du skal skyde krudt af til nytår kan det også være, at du har lagt en hel slagplan for hvordan aftenen skal forløbe. Måske har du tænkt dig at dine børn skal starte ud med knaldperler eller heksehyl i løbet af dagen, da det er den slags man hører, men ikke ser. Og når mørket så rigtigt begynder at falde på, kan du tage de store batterier, raketter og romerlys i brug. For hvad er flottere end en himmel der er spækket i regnbuens farver? Særligt, når du selv har givet dit bidrag i form af en flot raket til nattehimlen, der kun findes én gang om året: Lige der mellem december og januar.

Alle former for fyrværkeri

Som vi tidligere har lovet kan du finde alle former for fyrværkeri her på siden. Skal det være de helt store kanoner, hvor vi taler om et batteri til flere hundrede kroner med masser af flotte skud i sig, eller er det mere passende med lidt fyrværkeri til børnene? Uanset hvad du er på udkig efter kan du finde det hele her.

Hvor kan du købe fyrværkeri?

Reglerne for salg og håndtering af fyrværkeri blev skærpet for år tilbage efter ulykken i Seest, og derfor er det nu også begrænset hvem der kan sælge, og hvordan det bliver solgt. Byggemarkeder som Harald Nyborg, jem & fix, thansen, BAUHAUS, XL-BYG, Silvan, og Land og Fritid er blandt nogle af de steder hvor man traditionelt finder et stort udvalg med alt fra heksehyl til flotte raketter. Dog finder du også ofte et bredt sortiment hos dagligvarebutikkerne som ALDI, Lidl, Bilka, føtex m.fl. Mange af butikkerne laver ofte en separat tilbudsavis, magasin eller blad med sortimentet. 

Fyrværkeri på tilbud

Nytårskrudt finder du kun én gang om året, og det er i december måned. For at sikre dig de bedste tilbud på fyrværkeri kan du derfor finde det hele samlet et sted, og det er lige her. Med tilbud fra de største danske byggemarkeder og fyrværkerihandlere er du sikker på at finde nogle knaldgode tilbud, som gør dig parat til at skyde det nye ind år med stil.

Hvornår må man fyre eller skyde fyrværkeri af i 2020?

Det er kun tilladt at affyre fyrværkeri fra d. 27. december til d. 1. januar. Udenfor perioden skal du have en tilladelse fra myndighederne. Du kan dog allerede fra 15. december købe det, men du må som sagt ikke bruge det før d. 27. december. Salget foregår i perioden fra 15. december til 31. december. Og husk det kun er lovligt at bruge krudt og fyrværkeri der er købt i Danmark og som samtidig har en CE mærkning. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk