Foodprocessor processor food blender multimixer

Foodprocessor på tilbud

Ønsket om en foodprocessor blev ofte bragt på banen i ’The Julekalender’. En allround køkkenmaskine, som Gertrud Sand håbede på at få. En foodprocessor er da også kendt for at være en fantastisk hjælp i køkkenet, når der skal snittes og hakkes grøntsager eller æltes brød. Blandt de populære mærker findes Kitchenaid, Bosch, Kenwood, OBH, Magimix, Braun og mange flere.

En foodprocessor giver sundere vaner

En af fordelene ved at have en foodprocessor er, at du kommer til at værne om dét at lave mad fra bunden. Til mange lækre grøntsagsretter skal der gøres et ordenligt forarbejde. En foodprocessor gør alt det, der får resten af arbejdet til at glide lettere. Er du ude efter en billig foodprocessor eller en luksusudgave? Du finder et bredt udvalg af forskellige typer. Modeller med forskellige funktioner, antal skåle, hastigheder og watt. Gå efter en køkkenmaskine, der er nem at håndtere og som har flere indstillinger og funktioner. Det gør det nemmere at lave imponerende mad. Du sparer tilmed tid. Se de gode tilbud, så du kan komme i gang med at lave mad til hele familien – uanset om det er mad til madpakker eller til en lækker og sund aftensmad. Put fx gulerødder og æbler i maskinen, når du vil have revet gulerod og æble til råkost. At skabe en sund livsstil er lettere med ordentligt køkkenudstyr, der gør arbejdet til en leg.

Mini foodprocessor

Du behøver ikke gå ud og købe den helt store model med alt i udstyr hvis dit behov ikke er dertil. Der findes rigtig mange gode mini maskiner derude, der kan klare de mest basale opgaver, og som samtidig ikke fylder unødvendigt på hverken køkkenbord eller i skabet. Den lille model kan nogle gange være den bedre løsning.

Køb den på tilbud

Der er ofte gode tilbud at finde på køkkenmaskiner, og det kan derfor være en god idé at holde øje med tilbudsaviserne fra f.eks. Imerco, Kop & Kande, POWER, Elgiganten og mange flere, og gerne i udsalgsperioderne hvor priserne bliver presset helt i bund. På den måde kan du enten spare lidt penge, eller købe en dyrere model. Her på siden finder du alle de gode tilbud.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk