Dyner

Dyner på tilbud

Rejser du sydpå, er det almindeligt at sove med en let sommerdyne eller et tæppe. Herhjemme er de fleste vilde med en lækker blød helårsdyne af dun. Nogle er dog allergiske over for dun og foretrækker fiberdyner. Se gode tilbud på sommerdyner, vinterdyner eller bare dyner til hele året.

Få mere at vide...

Dyner til en god nats søvn hele året rundt

Det er så vigtigt med en god dyne, når du skal sove godt. En dyne, du kan putte dig i, som er tilpas varm og behagelig og som selvfølgelig ikke taber dunfjerene. Måske stiller du ekstra krav til din dundyne og vil fx gerne have, at stoffet er økologisk og uden skadelige stoffer? Måske går du også op i, om fuglene har haft det godt? Der er mange muligheder for at finde den helt rette dyne her på siden. Her er de ypperste kvalitetsdyner af dun eller helt billige dyner, hvis budgettet er lidt stramt. Find en enkeltmandsdyne eller dobbeltdyne – der er dyner for enhver smag. Investerer du i en god dyne, investerer du også i en god nattesøvn. En god nattesøvn giver dig mere overskud i hverdagen, så det kan godt betale sig at studere de forskelige typer af dyner nærmere. Her på siden bliver du præsenteret for et bredt udvalg.

Tilbud på Dyner (28)

Fossflakes dyner og puder
Til 9/4
Nordisk Fjer sommerdyne
Til 30/3
Danica prestige moskusdyne
Til 30/3
Sirius moskusdyne
Til 30/3
Budget Dyne
Til 30/3
Galdeberget andedunsdyne
Til 6/4
Tusindfryd moskusdundyne - 2 stk
Til 6/4
Dunlopillo termodyne - 2 stk
Til 6/4
Royal Nordic Fiberdyne
Til 6/4
Mikrofill fiberdyne
Til 6/4
White pearl gåsedunsdyne - 2 stk
Til 6/4
Silkdreams silkedyne
Til 6/4
Kunna fiberdyne
Til 6/4
Advance andedunsdyne
Til 6/4
Danica moskussommerdyne
Til 6/4
Diamant Sleep moskusdyne
Til 6/4
Diamant 4 seasons dyne
Til 6/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.