Duge

Duge på tilbud

Der er mange grunde til at købe en flot dug. Her på siden kan du finde en smuk, klassisk dug i luksusudgaven, en praktisk og simpel dug til hverdagen eller en ternet, romantisk dug til bordet i kolonihaven. Se de gode tilbud på alle former for duge og i alle prisklasser og størrelser.

Få mere at vide...

Duge til hverdagshygge

I den daglige trummerum, er der intet som at sidde med familien omkring et veldækket bord. Et bord med dug – fx en voksdug, der hurtigt kan tørres over, når børnene spilder. Inviteres gæster over, er det mere hyggeligt med en smuk dug – måske en designerdug, der emmer af kvalitet? Designerdugen kan også tages frem ved særlige lejligheder. Måske skal den dyre juledug findes frem? Påskedugen, der er gået i arv? Eller dugen til sommeraftener, hvor bordet gerne må være lyst og sommerligt at se på. Her på siden finder du duge til forskellige lejligheder, foruden duge til hverdagen. En dug er uundværlig, når bordet skal skånes, men også når der skal hygges lidt ekstra. En dug skaber hygge på en særlig måde, når forskellige begivenheder med venner og familie skal fejres. Duge fås i mange kvaliteter og størrelser. Er du ude efter en stofdug? En voksdug? Papirsdug? Du kan finde lige den dug, der vil gøre dit bord mere praktisk eller smukt. Have flere duge parat i skuffen, så dugen altid passer til formålet.

Tilbud på Duge (11)

Borddug
Til 29/6
Borddug
Til 29/6
Juna akryldug
Til 29/6
Juna Dot dug
Til 29/6
Damask dug
Til 29/6
Universal dug
Til 28/6
Agermynte dug
Til 2/7
Kystmaure dug
Til 2/7
Voksdug
Til 2/7
Jacquarddug
Til 30/6
Rulleduge
Til 11/7

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.