Børnemøbler børne møbler tremmeseng børneseng seng tremme børneværelse

Børnemøbler på tilbud

At indrette børneværelse kan være noget af en kunst. Skal børnemøblerne være i neutrale farver, lyserøde eller lyseblå? Eller skal det være et mix af farver? Der er mange overvejelser, når børnemøblerne skal indkøbes. Lad dig inspirere her på siden og find møbler, der falder i hak hos børnene. Du kan spare mange penge ved at handle efter de gode tilbud, eller måske endda finde det på udsalg. 

Køjeseng, gyngestol eller hængekøje

Du finder børnemøbler fra mange kendte mærker. Få inspiration til at indrette det med unikke børnemøbler. Find vægophængte hylder, reoler, lænestole, borde og stole, en minipuf, knagerækker, opbevaringspuf og meget andet til det skønne børneværelse. Du kan også finde tilbehør, såsom sengesæt, puder, gulvtæpper, gardiner m.m. Mange børn er vilde med Disney print på møblerne, imens andre er for små til at være bevidste om bestemte trends. Du finder et bredt sortiment af populære børnemøbler og endda til billige penge. Mange børn husker deres barndomsværelser langt ind i teenageårene. Et skønt børneværelse sætter sine spor i hukommelsen. Overrask børnene med noget nyt til værelset.

Indret til drengeværelse og pigeværelse

Om du skal indrette et drengeværelse eller pigeværelse med de fedeste børnemøbler, så er der en række ligheder der går igen. Der skal i hvert fald være en seng, som passer godt til barnet, og som kan bruges i mange år. Vælg derfor en god børneseng der er lang nok til at barnet kan vokse i sengen. Visse senge har endda også mulighed for at blive tilpasset i længden løbende, så sengen aldrig bliver hverken for stor eller lille. 

Der findes tonsvis af inspiration på indretning til børneværelserne på google, samt sociale medier som Pinterest og Instagram. 

Opbevaring til tøj og legetøj

Det næste der skal styr på er uden tvivl opbevaring. Alle forældre ved hvordan et værelse ser ud når ungerne er færdige med at lege, og det er derfor en rigtig god idé at sørge for god opbevaring til legetøjet, som enten kan gemmes væk, eller placeres i værelset og være dekorativt. Opbevaringskasser er et must, og fås i mange former, farver og størrelser. Derudover skal der også være et skab eller en kommode til barnets tøj. Også her findes der er utal af muligheder i alverdens farver. 

En god idé kan være at få sat nogle hylder op på værelset, så barnet hurtigt selv kan nå nogle af de ting der står på hylden. Samtidig er hylderne med til at udnytte højden i rummet, som ellers hurtigt bliver fokuseret på den nederste del grundet barnets højde. 

Pift væggene op med plakater og billeder

Prikken over det berømte i kommer når der bliver hængt billeder og plakater op på væggene. Selv hvis du ikke har malet væggene i en bestemt farve, men bare holder den hvid, så kan plakater og billeder virkelig pifte værelset op. Og børnene elsker at have farver og motiver som de genkender på deres værelser. Det kan f.eks. være af klassiske Disney karakterer, Pixar figurer, dyr, biler, tal og bogstaver. 

Shop i de kendte butikker

Der findes masser af butikker der har børnemøbler og møbler til børneværelserne, og der behøver ikke gå fuld IKEA i den. Shop lidt rundt, og køb lidt forskelligt hos kæder som ILVA, Daells Bolighus, Bilka, JYSK og mange flere.

Alle tingene til rigtig gode priser kan du finde herinde, hvad end du skal have møbler til et babyværelse eller børneværelse. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk