Børnemøbler

Tilbud på børnemøbler

At indrette børneværelse kan være noget af en kunst. Skal børnemøblerne være i neutrale farver, lyserøde eller lyseblå? Eller skal det være et mix af farver? Der er mange overvejelser, når børnemøblerne skal indkøbes. Lad dig inspirere her på siden og find møbler, der falder i hak hos børnene. Du kan spare mange penge ved at handle efter de gode tilbud.

Få mere at vide...

Køjeseng, gyngestol eller hængekøje

Du finder børnemøbler fra mange kendte mærker. Få inspiration til at indrette det med unikke børnemøbler. Find vægophængte hylder, reoler, lænestole, borde og stole, en minipuf, knagerækker, opbevaringspuf og meget andet til det skønne børneværelse. Du kan også finde tilbehør, såsom sengesæt, puder, gulvtæpper, gardiner m.m. Mange børn er vilde med Disney print på møblerne, imens andre er for små til at være bevidste om bestemte trends. Du finder et bredt sortiment af populære børnemøbler og endda til billige penge. Mange børn husker deres barndomsværelser langt ind i teenageårene. Et skønt børneværelse sætter sine spor i hukommelsen. Overrask børnene med noget nyt til værelset.

Tilbud på børnemøbler (14)

Piano/sparkemåtte
Til 20/8
Yepp Barnestol
Til 1/6
Køjeseng
Til 24/5
Halvhøj seng
Til 24/5
Flexa White etage seng
Til 11/6
Børnesæde til bil
Til 24/5
Underlag til børnesæde
Til 24/5
Børnebord
Til 27/5
Børnestol
Til 27/5
Flexa Basic halvhøj seng
Til 11/6
Flexa Classic halvhøj seng
Til 11/6
Cykelbarnestol
Til 4/6

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.