Bjørn Wiinblad vinblad winblad viinblad dansk design

Bjørn Wiinblad

Kunst og æstetik er ikke kun noget, du går ud og oplever på museum. Det er i høj grad også noget du kan forskønne dit hjem og din hverdag med. Et godt eksempel på brugskunst, der føjer et ekstra lag af æstetik til din hverdag, er service af Bjørn Wiinblad Denmark. Kunstneren Bjørn Wiinblad, der især er kendt for sine udtryksfulde fortolkninger af Rosalinde, Felicia og andre kvindeskikkelser, beriger dit spisebord med et flot og anderledes service.

Nu kan du gå all in på den fede og smagfulde retrostil med Bjørn Wiinblad Denmark, som giver dig adgang til den kendte danske kunstners udtryksfulde penselstrøg i spisestuen og køkkenet. Du har valget mellem forskellige tallerkener, fade, vaser, kopper og lysestager i Wiinblads karakteristiske stil. Det flotte service har en usammenlignelig charme og vil med sikkerhed vække minder om en forgangen tid, når det bliver præsenteret på spisebordet.

Den søde retrostil

Wiinblad er især kendt for sit eventyrlige og poetiske univers, der fik sit store gennembrud herhjemme i 60’erne og 70’erne. Når du går på opdagelse i det store udvalg af flot service vil du med sikkerhed genkende nogle af klassikerne fra din egen ungdom eller fra dine forældres eller bedsteforældres hjem. Service fra Bjørn Wiinblad Denmark er således for mange mennesker herhjemme ensbetydende med den søde retro-stil, der vækker gode minder og samtidig spreder en umiskendelig dansk charme og stil på spisebordet.

Wiinblad genopstået

Bjørn Wiinblad er genopstået under navnet Bjørn Wiinblad Denmark og som del af Rosendahl Design Group. Den store nye kollektion af service hylder den klassiske Wiinblad-stil, som mange mennesker herhjemme kender og elsker. Den nye kollektions sprog er dog noget mere moderne og funktionel og taler til gamle Wiinblad-fans såvel som nye tilhænger med hang til det farverige og let kitschede. Den nye kollektion af service fra Wiinblad består af 47 unikke dele – kreeret til at skabe en klassisk inspireret stil i dit hjem.

Gode tilbud på Wiinblad

Vi ønsker, at du skal få råd til endnu mere lækkert design i dit hjem. Hver uge holder vi derfor øje med tilbudsaviserne og præsenterer gode tilbud på Bjørn Wiinblad Denmark for dig her på siden. Med et godt tilbud har du mulighed for at spare mange penge på dit indkøb og forskønne dit hjem med en ægte dansk designklassiker til en god pris. Du kan med fordel løbende holde øje med siden her, da vi hele tiden opdaterer med nye tilbud.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk