Køb online

Shop direkte fra kataloget

Som noget nyt, kan du nu købe direkte fra udvalgte tilbudsaviser og kataloger. Det eneste du skal gøre, er at klikke på det produkt, du ønsker at købe i tilbudsavisen, og herefter klikke på "Gå til webshop". Nemmere bliver det ikke!

Shop direkte fra kataloget her:

Loader

Mange af os henter inspiration i kataloger og tilbudsaviser, når vi handler. Der er også noget specielt over at sidde med et katalog foran sig og blive inspireret. Man kan få lyst til at smide alt, hvad man har i hænderne, når man har besluttet sig for et køb og med det samme styrte ud for at hente den ting, man har forelsket sig i. Og lige præcis dét bliver lettere nu. For nu kan du foretage dine køb online direkte fra kataloget. Læn dig tilbage og bliv inspireret af tilbudsaviser og kataloger her på siden - klik på det tilbud du vil se nærmere på - derfra kan du gå direkte videre til butikkens webshop, læse detaljer om produktet og gennemføre dit køb.

Danskernes køb online

 

Det er ingen hemmelighed, at antallet af danskere, der vælger at foretage deres køb online, kun er steget de seneste mange år. Det er der mange grunde til. En ting er, at mange gerne vil spare tid, en anden er, at nogle varer kan være svære at få i lokale nærområder. Men på nettet er det også lettere at finde varen til den bedste pris, og dermed kunne planlægge indkøb -  her kan tjenester som minetilbud hjælpe til. Det er da smart!

 

Tøj, rejser, koncertbilletter, mad, nyt tv eller skønhedsprodukter. Rigtig mange danskere foretager jævnligt deres køb online. Ifølge en analyse udarbejdet af Dansk Erhverv fra juli 2018 fremgår det, at 90% af alle danskere på et tidspunkt har købt en vare eller service online. 84% af alle danskere har handlet på nettet indenfor det seneste år. 68% af os havde købt billetter til biograf, koncerter og lignende mens 23% havde handlet dagligvarer via nettet.

 

Black Friday og Cyber Monday stiger antallet af køb online. Her får mange webshops travlt og i 2015, da Black Friday første gang overhalede julehandlen, og blev den største handelsdag på året, oplevede flere webshops nedbrud på grund af de mange online shoppere.      


Shop direkte fra kataloget

 

Flere og flere butikker tilbyder dig, at kunne shoppe direkte fra kataloget. I tilbudsavisen fra Matas finder du et stort udvalg af skønhed og helseprodukter fra deres egne produkter, de stribede, og mere end 900 andre brands. Der gemmer sig altid gode og fordelagtige online tilbud i tilbudsavisen.

 

I førnævnte analyse fremgår det at 31% havde købt elektronikvarer på nettet. Er du en af dem, kan du på minetilbud blandt andet shoppe direkte fra Humac eller Elgigantens katalog. Klikker du dig videre til butikkernes webshop, er der masser af information at hente om det produkt, du har set i tilbudsavisen. Er du blandt de 48%, der køber møbler eller husholdningsprodukter online, kan du i stedet bladre igennem Kop & Kandes lækre katalog eller tjekke det store udvalg af møbler hos Daells Bolighus.

Også en række byggemarkeder tilbyder dig at foretage køb online. I BAUHAUS’ tilbudsavis kan du forvente at finde et bredt produktsortiment og kvalitet til en god pris. Harald Nyborg har alt, hvad du skal bruge indenfor alt fra autotilbehør og værktøj til sportsudstyr og haveartikler. Hos T. Hansen, hvor du blandt andet finder tusindvis af varer i kategorien autoudstyr, kan du også foretage dine køb online.  

 

Køb online er udviklet for at gøre det lettere for dig at handle her og nu - du kan med få klik købe den vare, du har udset dig. Prøv det i katalogerne her på siden - god fornøjelse.