NejTak+ - Årets julekonkurrence

En drømmerejse for to

Vind et FMD Travel rejsegavekort på 10.000 kr.

Julen er hjerternes fest og har for de fleste en helt særlig betydning. Julen er nemlig en af de højtider, hvor vi har allermest fokus på at komme hinanden ved.

Men selvom vi har mange gode intentioner, kan julen ofte komme til at handle om meget andet end familietid og hygge. Det er nemlig også en tid, hvor vi har travlt med at lave lange ønskesedler, huskelister og andre forbedredelser til julefestlighederne, fordi vi så gerne vil skabe de perfekte julerammer for dem, som vi holder af. Det betyder desværre, at mange føler at julen er mere stressende end hyggelig, og vi kommer til at bekymre os alt for meget om mad og drikke, diverse julearrangementer og forventningerne til julegaverne.

Kom hinanden ved

For at få den gode julestemning tilbage og hjælpe dig med at huske på, at julen er en festlig tid med masser af smil og latter, sætter vi hos minetilbud.dk et FDM Travel rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr. på højkant. En julegave som vi håber vil varme godt i den travle juletid og som giver dig muligheden for at stoppe op og nyde dit eget og andres nærvær - også når julen er forbi.

Hvordan deltager jeg? 

1. Er du ikke tilmeldt til NejTak+, skal du tilmelde dig:

Tilmeld dig NejTak+

2. Fortæl hvorfor det skal være netop dig og en du har kær, der fortjener en ekstra julegave. Du deler din historie med os ved at oprette den som en kommentar på NejTak+ Facebooksiden.

 

Vi trækker lod blandt alle de NejTak+'er, der har deltaget i konkurrencen. Du finder konkurrencebetingelserne her.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.