Prøv NejTak+ Tilmeld her Allerede tilmeldt? Log ind

Ingen jul uden kataloger

Klik her hvis du er tilmeldt NejTak+ og ønsker at modtage julekatalogerne

Julen er hjerternes og katalogernes tid, og de første julekataloger og tilbudsaviser sendes snart på gaden. Vi ved, at der er mange, der gerne vil have ekstra inspiration og spare lidt på de mange indkøb i juletiden. Derfor giver vi dig hen over julen mulighed for at modtage julekataloger og tilbudsaviser i din postkasse - også selvom du ikke er tilmeldt NejTak+. I januar er din postkasse tom igen.

Hvordan får jeg julekataloger i min postkasse? 

Det eneste du skal gøre, er at skrive dit postnummer i den lilla bjælke. Herfra bliver du ført til tilmeldingssiden for julekataloger, hvor du skal udfylde de tomme felter og endvidere vælge de kataloger og tilbudsaviser, som du gerne vil modtage hen over julen.  

Bestil og vind

Fra den 19/9 til den 20/11 2016 trækker vi hver uge lod om 5 SuperGavekort til en værdi af 500 kr. blandt de, der har bestilt julekataloger og tilbudsaviser i den pågældende uge. Vinderne får direkte besked via e-mail uge for uge i konkurrenceperioden. Du kan læse konkurrencebetingelserne her

Det praktiske 

De første julekataloger og tilbudsaviser leveres den 21. oktober 2016, men har du ikke bestemt dig inden da, har du helt frem til den 26. november til at bestille julekataloger. Det kan tage op til 3 uger, før din bestilling træder i kraft.

De valgte kataloger og tilbudsaviser afbestilles automatisk og du vil den 13. januar 2017 modtage de sidste kataloger og tilbudsaviser. Herefter vil din postkasse være tom.

OBS! Dette er en midlertidig ordning for dem, som ikke er tilmeldt NejTak+.

 

Ved at vælge kataloger og tilbudsaviser hen over julen, som du normalt ikke modtager i dit NejTak+ sæt, forøger du dine chancer for at gøre et godt julekup. Sørg for at tilmelde dig og vi sørger for, at du aldrig vil mangle fantastiske tilbud og inspiration til dine juleindkøb.

 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.