Ingen jul uden kataloger

Klik her hvis du ikke er tilmeldt NejTak+, men ønsker at modtage julekatalogerne

Julen er hjerternes og katalogernes tid, og de første julekataloger og tilbudsaviser leveres allerede om få uger. Bestil i dag og modtag sammen med dit NejTak+ sæt julekataloger og tilbudsaviser fra butikker, som du normalt ikke får i din postkasse. Så går du ikke glip af gode juletilbud, gaveidéer og juletrends. 

Vælg julekataloger

Bestil og vind

Fra den 19/9 til den 20/11 2016 trækker vi hver uge lod om 5 SuperGavekort til en værdi af 500 kr. blandt de, der har bestilt julekataloger og tilbudsaviser i den pågældende uge. Vinderne får direkte besked via e-mail uge for uge i konkurrenceperioden. Du kan læse konkurrencebetingelserne her

Det praktiske 

De første julekataloger og tilbudsaviser leveres den 21. oktober 2016, men har du ikke bestemt dig inden da, har du helt frem til den 26. november til at bestille julekataloger. Husk at det kan tage op til 3 uger, før din bestilling træder i kraft.

De valgte kataloger og tilbudsaviser afbestilles automatisk, og du vil modtage din sidste levering den 13. januar 2017. Herefter vil du igen modtage dit normale NejTak+ sæt.

OBS! Du skal være tilmeldt NejTak+, før du kan bestille dine julekataloger.

 

Ved at vælge kataloger og tilbudsaviser hen over julen, som du normalt ikke modtager i dit NejTak+ sæt, forøger du dine chancer for at gøre et godt julekup. Sørg for at tilmelde dig og vi sørger for, at du aldrig vil mangle fantastiske tilbud og inspiration til dine juleindkøb.

 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.