Spar penge med forårstilbud

Spar penge i foråret med fantastiske forårstilbud. Tilføj forårskataloger og tilbudsaviser til dit NejTak+ sæt og bliv klar til foråret med grønne tilbud. Du modtager kun forårskataloger og tilbudsaviser fra butikker, som du ønsker og som du normalt ikke har i dit NejTak+ sæt. Er du hurtig har du chancen for at vinde et SuperGavekort på 500,- til Gavekortet.dk, da vi trækker lod om ti gavekort blandt dem, der tilmelder sig ordningen inden den 27. marts.

 

Vælg forårskataloger og tilbudsaviser

 

Forårstilbud i postkassen
Du kan tilmelde dig ordningen frem til den 5. maj, og jo før du gør det, desto hurtige vil du begynde at modtage dine forårskataloger og tilbudsaviser i postkassen. Første levering starter den 31. marts, og slutter automatisk igen den 19. maj.

 

Hvorfor forårskataloger?
Det er først rigtig forår, når havemøblerne er taget ud af drivhuset, når altanen er fyldt op med forårsblomster og når du har været til den første påskefrokost. For at hjælpe dig lidt på vej mod et fantastisk forår, sender landets mange butikker spændende forårskataloger på gaden spækket med gode forårstilbud og lækre varer.

Gå ikke glip af de fantastiske forårstilbud, som butikkerne tilbyder i foråret og dermed chancen for at gøre et forårskup.

Bemærk: Du skal være tilmeld NejTak+, før du kan bestille dine forårskataloger og modtage forårstilbud.

 

 

 

 

 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.