Sommerferie

Sommer, sol og glade dage – herhjemme eller på ferie i udlandet. Sommerferien byder på afslapning og hygge for børn og voksne. Se tilbudsaviserne nedenfor, og find gode tilbud til din sommerferie: 

Find gode tilbud til din sommerferie:

Loader

  Trænger du til en sommerferie i fred og ro, hvor du kan smide dig i en liggestol med en god bog? Eller drømmer du om nogle nye havespil, som du kan hygge dig med sammen med venner og familie? Find inspiration til din sommerferie her: 

  Der er også ekstra god tid til at få gang i grillen, når du har sommerferie. Smid et par gode grillpølser på grillen, og nyd et koldt glas rosévin. Og servér is med jordbær til dessert. Så bliver det vist ikke bedre: 

  Du kan også altid bruge vores søgefunktion og finde præcis de tilbud, som du er på jagt efter.

  Sommerferie i Danmark

  Den danske sommer kan desværre ikke siges at være helt fri for lejlighedsvise byger, men det betyder altså ikke, at en ferie i Danmark ikke kan være dejlig. Hvad med for eksempel et hotelophold i Sydfyns flotte landskab, en god gammeldags kroferie i Sønderjylland eller en tur på badehotel på Bornholm? På en god sommerdag er vejret i Danmark svært at toppe, og i forhold til Middelhavsområdet bliver det sjældent ulideligt varmt herhjemme. Og når alt kommer til alt, så er den lejlighedsvise byge jo bare en del af charmen. Sørg for at have planlagt aktiviteter til de varme solskinsdage men også til de mere grå og regnfulde dage. 

   

  Hvornår er der skolesommerferie i Danmark? 

  Skolesommerferien ligger typisk fra uge 26-32. Skolesommerferien 2019 starter altså d. 29. juni og strækker sig til og med d. 11. august (der kan være afvigelser). Der er altså rig mulighed for at fylde nogle af ugerne med familieaktiviteter for både store og små. 

  Nu er der vist bare tilbage at ønske jer alle en god sommerferie med masser af is, grillpølser og hyggelige stunder i et forhåbentligt godt vejr!