Klar, parat, skolestart!

Er du på udkig efter en ny skoletaske, penalhus eller madkasse? Vi hjælper dig med at få styr på det hele inden skolestart. Se de bedste tilbud her.

Loader

  Nyt skoleår, nye oplevelser, nyt udstyr

  Efter en lang og dejlig sommerferie står der for de fleste børn et nyt skoleår på skemaet, når kalenderen siger august. Et glædens gensyn med lærere, klassekammerater og måske nye ansigter, og det er ikke mindst et nyt år og klassetrin, der også kræver nyt skoleudstyr.

  Det er ærgerligt at betale for meget for skoletasken

  En opgraderet skoletaske til skolestart behøver ikke at være dyr – med et godt tilbud får du nemlig rigtig meget skoletaske for pengene. Alt afhængigt af motiverne på skoletaske, penalhus og madpakke vil du kunne se frem til at sende en lille Jedi-ridder, en Disney prinsesse eller en mini-Messi ud af døren om morgenen. God fornøjelse med at opgradere skoletaskens indhold inden skolestart med de gode tilbud her på siden.

  Udvalgte tilbud på skoletasker

   Tilbage på skolebænken med et smil på læben

   Der er ikke noget som en afslappende sommerferie hvor hele familien kan slappe af. Tid til samvær, kvalitetstid, leg, fordybelse og forkælelse. Hverdagen i skolen byder derimod på en noget anderledes struktur, med spændende ny viden, en skemalagt dag, skoleintra, lektier og læring. Den positive oplevelse og motivationen bliver imidlertid bare forstærket med en fed ny skoletaske, et opgraderet penalhus og inspirerende hæfter at skrive i.

   Udvalgte tilbud til skolestart

    Er du en heldig forælder med et barn der skal starte i skole, er det med at få styr på skoletaskens indhold.

    Her hos minetilbud.dk holder vi naturligvis altid øje med gode tilbud på alt hvad dit barn har brug for, af skoletasker, penalhuse, blyanter, viskelædere, hæfter og madkasser mm., og ikke mindst med gode tilbud på velkendte mærker som LEGO, JEVA og Disney mv., så dit barn kan få den bedste start på skolelivet og det nye klassetrin. 

    Med en lækker ny skoletaske vil dit barn med sikkerhed have ekstra meget lyst til at pakke hæfter, penalhus og madkasse hver morgen. Du har også mulighed for at finde et godt tilbud på en skoletaske med en ergonomisk formet ryg.

     

    I skole med dit barns helte

    Læring, sjov og leg med kammeraterne gør også noget ved sulten. Du kan derfor med fordel supplere skoletasken med en madkasse i matchende design, så dit barn rigtig kan nyde den hjemmesmurte madpakke i pausen. Vælg mellem motiver med LEGO, Frost, Star Wars og mange andre velkendte og populære design og brands. Der er med sikkerhed et godt tilbud på dit barns yndlings-helte, som vil inspirere til snak med vennerne og sjov i frikvarteret.