Grill

Vi danskere elsker at grille, og faktisk er vi det folkefærd i verden der bruger flest penge på grill og grilltilbehør. Pølsen og bøfferne er populære, og gerne med en kold øl eller et glas rosé. Tjek tilbudsaviserne nedenfor og find alt til den perfekte grillaften.

Find de bedste tilbud til grillen her

Loader

  En nation af grillere

  Størstedelen af alle danskere finder grillen frem når temperaturen stiger og der står sommer i kalenderen, og vi kender alle følelsen af at gå igennem et beboelsesområde hvor der dufter af grill. Men faktisk er flere og flere danskere begyndt at grille året rundt – også i regnvejr. I dag bliver alt fra de klassiske grillpølser, bøffer, og majskolber til juleand og flæskesteg grillet.

  Vi går ikke ned på udstyret

  En ny gasgrill? Eller måske en klassisk kul kuglegrill fra Weber? Der findes 2,1 million grille i Danmark, og det svarer rundt regnet til at hver husstand i Danmark har en grill. Hvert år bruger vi danskere flere penge på grill og tilbehør til grillen end selv amerikanerne gør. Infrarøde termometre, rotisseri, grillstartere, pizzasten, og meget mere er blandt de mange ting man kan købe til grillen. Vi har samlet alle de aktuelle tilbud på gas, grill, og andet udstyr til grillen lige her.

  Find tilbud på grill og grilltilbehør mm.

  Loader