FILMAFTEN

Trænger du til at hygge og slappe helt af med familien, vennerne eller veninderne, så er en filmaften måske sagen. Til en filmaften kan I smide fødderne op og flade ud til de nyeste blockbustere eller svælge i nostalgitrip til gamle filmklassikere. Har du tænkt dig at invitere til filmaften, finder du her på siden alt det, du har behov for, så din filmaften bliver en stor succes.

Find tilbud til din filmaften her:

Loader

  Husk hyggen

  Chips, chokolade, slik, sodavand, pizza og meget mere - det hører sig ligesom til på en magisk filmaften. Specielt hvis man kører en maraton hvor der virkelig bliver set mange film i forlængelse af hinanden, for så har man brug for den ekstra energi til at kunne følge med i plottet og holde koncentrationen. Vi har de mest oplagte snacks til de skarpeste priser lige her:

  Gå ikke ned på udstyr

  En rigtig god filmaften kræver også at udstyret er i orden, og det går nogle gange langt ud over fjernsynet eller projektoren. For findes der noget bedre end at krybe ind under en plaid eller have tonsvis af puder i sofaen eller sengen når den helt rigtige film bliver smidt på fladskærmen? Herunder kan du finde det essentielle gear til en solid aften.

  Grænsehandel - fra sofaen

  Hvis din filmaften ikke er helt spontant opstået, kan du få fingrene i gode grænsehandel tilbud - men helt uden, at du behøver at tage over grænsen. Hos Netpris Online kan du nemlig shoppe grænsehandel-varer online til de samme skarpe priser, som du finder over grænsen. Se de gode tilbud på sodavand og slik her:

  Find nogle film, I allesammen kan lide

  Det virker måske som en selvfølge, men valget af film er essentielt for, at både du og vennerne får en god filmaften. Du kan med fordel leje eller købe nogle forskellige film, så I har noget at vælge imellem. Ellers kan I også vælge nogle film i fællesskab. Så er I sikre på, at I vælger noget, alle kan lide og ingen har set. Streamer du via Netflix, HBO eller lignende, finder du et stort udvalg af film der. Alternativt har du også mulighed for at lede efter gode film i ugens tilbudsaviser. Skriv blot “film” eller “dvd” og gå på opdagelse i de mange gode tilbud.

  Planlæg eventuelt andre aktiviteter

  Nogle gange har man bare lyst til et filmmaraton. Andre gange kan det være rart med lidt aktiviteter i baghånden, når du inviterer til filmaften. I kan eksempelvis supplere filmaftenen med et spil Bezzerwizzer, Taboo eller Tegn og gæt. Skal der for alvor gang i festen, så kunne I også vove jer ud i klassikere som “den som flaskehalsen peger på” eller “gæt og grimasser”.

  Du kan finde gode tilbud på brætspil på mine tilbud her. Du kan også skrive navnet på dit yndlingsspil i søgefeltet for at finde ud af om det er på tilbud et sted.

  Snacks til filmaftenen

  Har du fået styr på, hvad I skal se til jeres filmaften, så er det med at få købt nogle snacks ind, som I kan hygge jer med, mens I nyder filmene. Det er lækkert at have både salte og søde snacks at vælge imellem, så man kan få det, man har mest lyst til. Popcorn er selvfølgelig klassikeren. Men chips, peanuts, M&Ms, chokolade samt vingummi og lakridser er også gode snack-valg til en filmaften. Derudover kan du byde på lækker saft, sodavand eller danskvand.

  Husk at sørge for, at der er nogle forskellige ting at vælge imellem, så enhver kan snacke lige netop det, han eller hun har mest lyst til. Ved at planlægge din filmaften i forvejen, har du mulighed for at finde ugens bedste tilbud på snacks og sodavand. På denne måde kan du spare mange penge og byde dine gæster på ekstra mange lækre ting. Find gode tilbud på snacks til filmaftenen i ugens tilbudsaviser her på siden.