Idéer til efterårsferien 2019

Efterårsferien står for døren, og det betyder efterårshygge. De farvestrålende træer i orange nuancer og hyggelige stunder med familien. I takt med det bliver koldere udenfor, rykker vi tættere sammen inden for. For at I ikke skal kede jer, har vi fundet på nogle hyggelige idéer til efterårsferien.

Efterårskataloger

Loader

  Husk at storcentrene giver den gas med masser af tilbud og hyggelige events i efterårsferien. Ta’ familien under armen og nyd en fridag med shopping og gode stunder sammen. Måske dit storcenter endda har pyntet op til uhyggelig Halloween.

  Storcenter kataloger

  Loader

   Efterårsferien giver dig rig mulighed for hygge og fordybelse. Vi har fundet nogle tilbud, så du kan komme godt fra start i din efterårsferie.

   De 5 f’er – Idéer til efterårsferien

   1. Forkælelse

   Den første er oplagt: FORKÆLELSE. Det er endelig ferie, du har knoklet hårdt. Fortæl dig selv, du FORTJENER det. Der er selvfølgelig tale om søde sager. Hvis du ikke må købe dine yndlingsflødeboller i ferien, HVORNÅR MÅ DU SÅ? Vi har nogle bud på søde sager der tit kommer på tilbud op til ferien: Chips, slik, chokolade, flødeboller og karameller.

   2. Fornøjelse

   Tid til at koble af, gå i barndom. Smæk benene op og sæt dit yndlings PlayStation spil på tv’et. Du kan også bruge efterårsferien på at spille brætspil med ungerne. Matador er altid en sikker vinder. Har du gentagende gange tabt det samme spil, er det måske tid til fornyelse. Gå på opdagelse i spilverdenen og find et nyt spil, som du kan banke hele familien i.

   Glem ikke, at Halloween står for døren. Hyg med ungerne til en god omgang græskarudskæring. Hvem kan lave det mest uhyggelige græskarhoved? Ellers kan I tage ud og samle kastanjer og lave små dyr af dem med tændstikker.

   3. Fordybelse

   Hvis du holder af stilhed og ro kan fordybelse være noget for dig. Måske fik du en bog sidste år, som du ønskede dig helt vildt, men som aldrig blev åbnet. Sæt dig til rette i dit hyggehjørne og ta’ dig tiden. Det kan også være at male, tegne, lytte til musik eller måske dyrke yoga. Det er også godt for sjælen at komme ud og nyde den friske luft. Gå en tur, og hvis det regner hopper du bare i gummistøvlerne, lad det nu ikke stoppe dig. 

   Fordybelse kan være mange ting. Er du lidt af en kaffeelsker, kan du prøve nye smage og nyde, at du har tiden til god kaffe

   4. Forbedring

   Perfekt! Efterårsferie, nu skal den stue have en overhaling. Eller hvad med haven, indkørslen, garagen? Uanset hvad der skal ordnes, kan du være sikker på at byggemarkeder og havecentre holder åbent og helt sikkert med gode tilbud. Der er meget der kan ordnes i haven, før det bliver rigtig koldt. Ryd op og ryd ud, det giver overskud, når hverdagen starter op igen. Det kan også være, at bilen eller cyklen kunne bruge en opfrisker.

   5. Forplejning

   Måske bliver det i efterårsferien den ansigtsmaske skal lægges. Forkæl din krop lidt ekstra i ferien. Måske du skal prøve noget nyt? Gå på opdagelse i cremer, sæber og dufte. Kom i kontakt med din indre diva.