Grænsebutikkernes

tilbudsaviser samlet

ét sted

Grænsehandel

Et kæmpe udvalg og vanvittige priser – syd for grænsen er det en ren fryd at købe ind. Har du planlagt en tur til Tyskland, eller har du mulighed for at klare indkøbet på vej hjem fra en ferie i udlandet? Hvorfor så ikke afslutte turen med et besøg hos Calle, Fleggaard, Otto Duborg eller en af de andre danske butikker i Tyskland. Her finder du danske varer til tyske priser, men også et stort udvalg af lækre kvalitetsvarer fra det øvrige udland.

Der er altid gode tilbud i grænsebutikkerne – så mange, at det til tider godt kan være svært at bevare overblikket. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Her på siden får du alle de aktuelle tilbudsaviser stillet til rådighed. Er du på udkig efter en bestemt vare eller et mærke, så benyt søgefunktionen og find varen, mens den er allerbilligst. Grænsehandel er en dejlig ting. Bliv klar til indkøbsturen i Tyskland og gå på opdagelse i de gode tilbud her på siden.

Grænsehandlen er hurtigt klaret

Hvis du forbinder grænsehandel med lange køer ved kassen og overfyldte supermarkeder, så tænk igen. Det er super let og hurtigt at finde lige netop det, du er på udkig efter og få fyldt bilen op med gode tilbud syd for grænsen. Hos mange grænsebutikker kan du eksempelvis forudbestille dine varer hjemmefra. Så er varerne pakket til dig og klar til afhentning. Det bliver altså ikke meget lettere. Hvis du bestiller en vare mens den er på tilbud, får du endda tilbudsprisen, selvom du afhenter den, efter tilbuddet er udløbet.


Frem med indkøbssedlen

Der er altid mange attraktive tilbud i grænsebutikkerne. Det gælder især for varer som øl, vin og spiritus; slik og chips; nødder, dagligvarer og kosmetik. Har du en yndlingsparfume, så tjek lige, om ikke den tilfældigvis skulle være på tilbud i en af grænsebutikkerne, inden du køber den herhjemme. Ønsker du at undgå den høje nøddeafgift herhjemme? Så få bilen fyldt op med lækre nødder - i alle afskygninger - syd for grænsen.

Hvorfor købe en sixpack, hvis du kan købe en hel kasse øl til den samme pris? Ud over de danske øl har du valget mellem alverdens kvalitetsøl. Har du inviteret til fødselsdag eller en anden festlig begivenhed? Så køb drikkevarer, snacks, og hvad end du ellers måtte have brug for syd for grænsen, når nu du er i gang. God fornøjelse.