Få forårstilbud med NejTak+

Spar penge med forårstilbud

Spar penge i foråret med forårstilbud. Opdatér dit NejTak+ sæt i dag og modtag stærke forårstilbud fra de butikker, som du ønsker. Vi gør opmærksom på, at du ikke længere kan deltage i konkurrencen.


Vælg forårskataloger

 

Forårstilbud i postkassen

De første forårskataloger, der er fyldt med spændende forårstilbud, bliver leveret fra den 18. marts, men du har dog mulighed for at tilmelde dig ordningen helt frem til den 23. april.

Din tilmelding til udvalgte kataloger afmeldes automatisk igen efter den 27. maj.

 

Hvorfor forårskataloger?

Det er først rigtig forår, når havemøblerne er taget ud af drivhuset, når altanen er fyldt op med forårsblomster og når du har været til den første påskefrokost. For at hjælpe dig lidt på vej mod et fantastisk forår, sender landets mange butikker spændende forårskataloger på gaden spækket med gode forårstilbud og lækre varer.

Gå ikke glip af de fantastiske forårstilbud, som butikkerne tilbyder i foråret og dermed chancen for at gøre et forårskup. Bestil i dag og få tilføjet forårskatalogerne til dit NejTak+ sæt.

Bemærk: Du skal være tilmeld NejTak+, før du kan bestille dine forårskataloger og modtage forårstilbud.

 

 

 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.