Inspirerende forårstilbud 

Vælg selv dine kataloger. De første forårstilbud leveres allerede om få uger i din postkasse. 

Når foråret banker på, og de første solstråler rammer os, stiger lysten til nye gør-det-selv-projekter. Mangler du inspiration til forårets mange projekter både inde og ude, er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig selv sammensætte det NejTak+ sæt, der passer til dit forår. Vi sørger for automatisk afmelding den 4. maj 2018, så du ikke modtager katalogerne resten af året.

Bestil nu og vind 5.000 kr. til et gør-det-selv-projekt 
Når du bestiller nye kataloger til dit NejTak+ sæt, deltager du automatisk i konkurrencen om 2 gavekort à 5.000 kr. til et byggemarked efter eget valg. Klik på knappen nedenfor og vælg de kataloger og tilbudsaviser du ønsker at modtage.

 

Vælg forårskataloger og tilbudsaviser

 

Vinderne får direkte besked og offentliggøres på www.minetilbud.dk/konkurrencevindere - se yderligere konkurrencebetingelser her

Bemærk: Du skal være tilmeldt NejTak+, før du kan bestille dine forårskataloger og modtage forårstilbud. Er du ikke tilmeldt, kan du tilmelde dig her


JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.