Hvilken Nej Tak-ordning skal jeg vælge?

Du har 3 muligheder - hvilken passer dig bedst?

 

Reklamer - Ja Tak

Reklamer - Ja Tak er til tilbudshajen! Her får du det fulde overblik over, hvor du kan gøre dig de bedste køb. Hvis du nyder at jage gode tilbud i sofaen med en kop kaffe i hånden, er der god grund til at modtage tilbudsaviser. Hvis du i stedet får læst langt under halvdelen af tilbudsaviserne i postkassen, så er det papirspild, at du modtager dem. Overvej i stedet NejTak+. Du er automatisk tilmeldt Reklamer - Ja Tak som dansk husstand.

 

NejTak+

NejTak+ er til dig, som ønsker et personligt NejTak+ sæt med de tilbudsaviser og kataloger som du ønsker. NejTak+ fungerer sådan, at du udvælger de tilbudsavser, du gerne vil modtage. På den måde får du kun tilbudsaviser fra de butikker som du ønsker. Det er ganske gratis, og du kan til enhver tid ændre i, hvilke tilbudsaviser du vil modtage. Du kan tilmelde dig NejTak+ her

 

Reklamer - Nej Tak

Læser du slet ikke tilbudsaviser, så kan du tilmelde dig Reklamer Nej Tak på nedenstående link. Hvis du stadig gerne vil se, hvilke tilbud, der kører i dine lokale butikker, kan du læse og søge i dine tilbudsaviser online her på minetilbud.dk. Du kan også downloade vores app, som du kan læse mere om her.

Du tilmelder dig Reklamer - Nej Tak her på fk.dk.