Sommerhits på minetilbud

10 af de mest søgte tilbud henover sommeren

Sommeren er for alvor i gang, med alt hvad der hører med, ja også lidt regn. Her hos minetilbud, har vi lagt mærke til, at der er noget I har været særligt glade for henover sommeren. Det vil vi gerne dele med dig, for måske du har glippet et eller flere sommerhits.

Det I søger allermest efter er som altid smør, men henover sommeren har der været nogle skarpe konkurrenter til den evige førsteplads.

Is: Flødeis, sodavandsis, pindeis osv.

Er der noget at sige til, at vi får lyst til is, når kalenderen siger SOMMER. Og så er det altså ligegyldigt om vejret modarbejder, man kan jo sagtens spise is indenfor. Det er dog bedst på terrassen, eller måske i badebassinet?

Vi ELSKER is her i marketing teamet

Udvalgte tilbud på is

  Øl

  Øl er faktisk altid en populær søgning fra vores brugere. Det kunne tyde på, at I synes øl er aaaaalt for dyrt, når det ikke er på tilbud. Måske særligt, når man skal have lidt flere end en sixpack… Heldigvis er der næsten altid et eller flere gode tilbud på øl, om så du er til Tuborg, Carlsberg eller specialøl.

  Husk, at det nu er muligt at sortere grænsehandel fra, så du kun ser tilbud fra supermarkederne, når du søger efter tilbud.

  Vandmelon

  Vandmelon er selvfølgelig populært, da den skønne runde frugt er i sæson netop nu.

  Vælg den rigtige vandmelon:

  1. Et lille tip er at gå efter de helt runde vandmeloner, da de typisk har en mere koncentreret og sød smag, hvor de ovale er mere vandede i smagen.
  2. Find en gul plet på melonen, det er nemlig et godt tegn på, at den har fået lov at ligge længe og sole sig. Den gule plet er det sted, hvor melonen har haft kontakt med jorden.
  3. Du kan også løfte et par stykker i samme størrelse, vælg den tungeste, da den vil være mest saftig.

  Udvalgte tilbud på vandmelon

   Gas

   Det er selvfølgelig gas til gasgrillen I søger efter her om sommeren. Måske man løb tør sidste sæson, eller så er der købt en ny og lækker gasgrill som skal indvies. På minetilbud finder du både store og små gasflasker og tunge og letvægts. Brug søgefunktionen, måske du er heldig at finde lige netop din type på tilbud.

   Spareribs

   Nu vi er ved grillsnakken, så er I helt vilde med de lækre krydrede kamben, også kaldet spareribs. På minetilbud finder du flere forskellige varianter, fx Jensens, Tulip og slagterens egne spareribs.

   Udvalgte tilbud på spareribs

    Pølser

    Kan man tænde op i grillen uden at grille en pølse? Grillpølser er gode, hvad enten det er som forret, hovedret eller dessert. Noget tyder på, at vores brugere er fuldstændig enige, der har nemlig været godt gang i søgefunktionen, når det kommer til grillpølser.

    Udvalgte tilbud på pølser

     Breezer

     Det er måske mest vores yngre målgruppe, der har fået Breezer på sommerhit-listen, men den er der i hvert fald. Breezer er gode, når der skal gang i festen og man måske ikke er så meget til øl og stærke drinks. Man kan selvfølgelig også skifte mellem øl og Breezers.

     Tilbud på Breezer og andre alkopops

      Cola

      Iskold cola i solen, det er noget vi kan lide, og det kan vores brugere vist også. Måske er cola et sommerhit, fordi der er så mange penge at spare ved at købe cola på tilbud. Når du skriver cola i søgefeltet, får du både Coca Cola, Pepsi, Jolly osv. Hvis du er på udkig efter en bestemt cola, så specificér det i søgeteksten. Husk at du kan slå tilbud fra grænsehandlen fra, så du kun får tilbud fra supermarkederne herhjemme.

      Udvalgte tilbud på Cola

       Koldskål

       I er ned’ med koldskål, og det er vi også. Det er typisk lige i starten af sommeren, at koldskåls-søgningerne peaker. Det er nok fordi vi alle har savnet det henover vinteren. Du kan næsten være sikker på at finde en tilbudsavis, der har tilbud på koldskål, hele sommeren igennem.

       Udvalgte tilbud på koldskål

        Jordbær

        Mmmh jordbær med fløde, eller is med jordbær. De danske jordbær er bare bedst, så hvis du kun vil have søgeresultater med danske jordbær, så kan du slå det danske flag til i filtreringen.

        Udvalgte tilbud på jordbær

         Find flere gode sommertilbud i aviserne

         Loader

          Du kunne også være interesseret i...

          Sommerferie i Danmark - hvilken ferietype er du?

          Læs blogindlægget her

          Sådan bager du den perfekte pizza

          Se opskriften her

          5 opskrifter på hjemmelavet dressing

          Læs blogindlægget her