Om minetilbud.dk

minetilbud.dk er stedet for dig, der elsker gode tilbud. Du kan læse tilbudsaviser online og du kan vælge hvilke tilbudsaviser, du gerne vil modtage i din fysiske postkasse.

Her på minetilbud.dk kan du tilmelde dig NejTak+. Du udvælger de tilbudsaviser, du ønsker at modtage, og så sørger vi for, at du kun modtager dem - og ingen andre. Du behøver altså ikke længere at sige ja tak eller nej tak til alle tilbudsaviser på én gang.

Læs mere om NejTak+

Hvem står bag

På minetilbud.dk tilbyder vi NejTak+ til de danske forbrugere. minetilbud.dk er ejet af FK Distribution A/S. FK Distribution A/S tidligere Forbruger-Kontakt er Danmarks største private distributionsvirksomhed. Vi har omdelt tilbudsaviser siden 1965, og i dag leverer vi tilbudsaviser til alle danske husstande to gange om ugen. Vi leverer effektiv og lønsom distribution for Danmarks mest professionelle detailhandelskunder, og vi er den fleksible distributionspartner, der er kendetegnet ved høj kvalitet og god service.

FK Distribution A/S er en del af den børsnoterede virksomhed North Media A/S, der udover FK Distribution A/S også består af Søndagsavisen, OFiR, Boligportal, Bostadsportal.se, Byggestart og HentTilbud.

Kontakt os hvis du vil vide mere om NejTak+