Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook. Konkurrencen udbydes af minetilbud.dk (ejet af FK Distribution A/S). Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 5. december 2016 til den 19. december 2016.

1 vinder

Der trækkes lod blandt alle deltagere i konkurrencen, hvor der findes 1 vinder. For at kunne deltage i lodtrækningen er det et krav, at brugeren er tilmeldt NejTak+ samt har tilkendegivet hvorfor det netop er vedkommende der skal vinde konkurrencen.

Præmie 

Præmien er et rejsegavekort på 10.000 DKK kr., som skal bruges hos FDM travel. Du kan læse mere og rejsegavekortet her. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderen kontaktes direkte.

Øvrigt

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder minetilbud.dk sig retten til at udelukke deltagere fra lodtrækningen. I øvrigt kan medarbejdere ansat ved minetilbud.dk samt relateret selskaber ikke deltage i konkurrencen. Svarene fra konkurrencen kan blive anvendt i kommercielle sammenhænge.

Vinderen af konkurrencen behøver ikke at bekymre sig om gevinstafgiften, da minetilbud.dk allerede har sørget for at afholde disse udgifter overfor SKAT.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.