Konkurrencebetingelser

 1. Konkurrencen afholdes af FK Distribution A/S (FK), Bredebjergvej 6, 2630 Taastrup, cvr 26899737 i samarbejde med Lyngby Storcenter. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til kontakt@minetilbud.dk eller tlf. 88130288.

  Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

 2. Hvornår kan man deltage?: Konkurrencen slutter den 20. december 2017.

  Hvem kan deltage?: Konkurrencen er åben for alle personer der er mindst 18 år og tilmeldt NejTak+. Vil du deltage og er du ikke tilmeldt NejTak+ skal du blot tilmelde dig NejTak+minetilbud.dk og vælge Lyngby Storcenter som en del af dit sæt.

  Medarbejdere hos FK og medlemmer af disses husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd, er FK berettiget til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

  Hvordan deltager man i konkurrencen?
  : Du deltager i konkurrencen ved tilføje Lyngby Storcenter til dit Nejtak+ sæt på minetilbud.dk. Har du ikke NejTak+ skal du først tilmelde dig.

 3. Hvad kan man vinde?: I konkurrencen udloddes 1 x gavekort til Lyngby Storcenter til en værdi á 2.500 kroner. Gevinstafgift er afholdt.

 4. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere: Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning den 21. december 2017. 

  Vinderen vil blive kontaktet direkte af FK via den e-mailadresse, som vinderen har oplyst i forbindelse med oprettelse af vedkomnes NejTak+ konto. Navnet på vinderen vil desuden blive offentliggjort på minetilbud.dk den 21. december 2017.

  Hvis vinderen ikke besvarer FK's e-mail senest den 21. januar 2018, er FK berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.

  Vinderen kan vælge at afhente præmien på FK's adresse eller at få præmien tilsendt med anbefalet post. Såfremt FK kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er FK ikke ansvarlig, hvis den pågældende vinder ikke modtager præmien.

 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.