Konkurrencebetingelser

 1. Konkurrencen afholdes af FK Distribution A/S (FK), Bredebjergvej 6, 2630 Taastrup, cvr 26899737. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til kontakt@minetilbud.dk eller tlf. 88130288.

  Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

 2. Hvornår kan man deltage? Konkurrencen slutter den 31. januar 2018.

  Hvem kan deltage? Konkurrencen er åben for alle personer der er mindst 18 år og tilmeldt NejTak+

  Medarbejdere hos FK og medlemmer af disses husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd, er FK berettiget til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

  Hvordan deltager man i konkurrencen? Du deltager i konkurrencen ved at besvare spørgeskemaet og indtaste din email inden du trykker "afslut" 

 3. Hvad kan man vinde? I konkurrencen udloddes 2 x gavekort til Supergavekort til Gavekort.dk til en værdi á 1.000 kroner. Gevinstafgift er afholdt.

 4. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere: Vinderne udvælges ved tilfældig lodtrækning den 31. januar 2018. Der trækkes lod blandt alle som har deltaget i spørgeskemaundersøgelsen relateret til modtagelsen af julekataloger 2017. 

  Vinderen vil blive kontaktet direkte af FK via den e-mailadresse, som vinderen har oplyst i forbindelse med vedkomnes besvarelse af spørgeskemaet.

  Hvis vinderen ikke besvarer FK's e-mail senest den 28. februar 2018, er FK berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.

  Vinderen kan vælge at afhente præmien på FK's adresse eller at få præmien tilsendt med anbefalet post. Såfremt FK kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er FK ikke ansvarlig, hvis den pågældende vinder ikke modtager præmien.
   

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.