Skræddersy reklamer til postkassen - 01.05.2013

Snart kan danskerne skræddersy den reklamepakke, de modtager i postkassen hver uge. Dermed kan den enkelte husstand få præcis de tilbudsaviser, de ønsker og har behov for.

”Antallet af danskere, som synes at de modtager for mange tilbudsaviser, er stigende. Derfor gør vi det nu muligt for den enkelte husstand at vælge præcis, de tilbudsaviser de ønsker,” siger Mads Dahl Andersen, adm. direktør i FK Distribution.

”Indtil nu har valget stået mellem at modtage alle tilbudsaviser – eller ingen. Sådan fungerer nej tak ordningen. Men vi ved fra vores analyser, at en stor andel af de forbrugere, som siger nej tak til reklamer, efterspørger muligheden for at kunne modtage netop de tilbudsaviser, de har behov for. Den mulighed får de nu,” fastslår Mads Dahl Andersen.

Nu kan danskerne vælge selv

I dag lancerer FK Distribution hjemmesiden minetilbud.dk, hvor danskerne nemt kan tilmelde sig NejTak+. På forum.dk er det enkelt at vælge de tilbudsaviser, som husstanden ønsker at modtage. NejTak+ bliver lanceret i udvalgte postnumre den 21. maj, og i løbet af 2013 bliver tilbuddet landsdækkende.

”Vi har de seneste år brugt et tocifret millionbeløb på at udvikle en avanceret teknologisk løsning, som muliggør, at vi nu som de første i verden kan pakke og distribuere personlige reklamepakker, som den enkelte husstand selv har sammensat,” siger Mads Dahl Andersen.

”Vi giver fremover danskerne mulighed for at bestemme over deres egen postkasse. Dermed er det kun tilbudsaviser, som de ønsker og derfor læser, der vil blive omdelt,” fastslår Mads Dahl Andersen.

I dag har knap 30 pct. af de danske husstande fravalgt at modtage reklamer, og andelen ventes at stige til omkring 50 pct. i 2017, vurderer FK Distribution.

Fakta:

De tre vigtigste årsager til, at forbrugerne tilmelder sig Nej tak til reklamer ordningen:

  1. Volumen. 40 pct. nævner mængden af tilbudsaviser.
  2. Miljø. 32 pct. nævner hensynet til miljøet.
  3. Relevans. 21 pct. nævner manglende relevans af de tilbudsaviser de modtager.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Mads Dahl Andersen, administrerende direktør, FK Distribution, tlf. 20 42 09 85.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.