Nej tak’ere får reklamer igen - 21.05.2013

Titusindvis af danskere, som ellers har sagt nej tak til reklamer, får nu tilbudsaviser i postkassen igen. Det sker, når FK Distribution introducerer NejTak+, som fra 21. maj testes hos 140.000 husstande.

3 ud af 10 husstande har i dag sagt nej tak til reklamer, og antallet af nej tak husstande er støt stigende. Med NejTak+ får alle danske forbrugere nu mulighed for at vælge præcis de tilbudsaviser, de ønsker og har behov for. Analyser foretaget for FK Distribution viser, at 40 pct. af de husstande, som i dag har valgt at sige nej tak til reklamer, efterlyser muligheden for at kunne vælge netop de tilbudsaviser, de har behov for.”Indtil nu har valget stået mellem at modtage alle tilbudsaviser – eller ingen. Det er mange danskere ikke tilfredse med. Vi forventer, at titusindvis af danskere vil vælge at modtage udvalgte tilbudsaviser igen,” siger Mads Dahl Andersen, adm. direktør i FK Distribution.Forbrugere, der helst er fri for at modtage tilbudsaviser i det hele taget, kan uden ændringer fortsætte på den nuværende ”nej tak til reklamer” ordning.Nu kan 140.000 husstande vælge selv


Den 21. maj lancerer FK Distribution NejTak+ blandt knap 140.000 danske husholdninger i 14 udvalgte postnumre fordelt over hele landet.minetilbud.dk kan danskerne tilmelde sig NejTak+, og nemt og enkelt vælge de tilbudsaviser de ønsker at modtage i postkassen. Husstandene får herefter udelukkende leveret den skræddersyede reklamepakke, de selv har sammensat.  ”Vi giver de danske forbrugere mulighed for at bestemme over deres egen postkasse. Det er godt for forbrugerne, der kan sikre sig præcis de tilbud, de har brug for, men også for detailhandlen, der fremover kun får omdelt deres tilbudsavis til husstande, der aktivt efterspørger den og derfor også læser den,” siger Mads Dahl Andersen.Efter planen bliver NejTak+ tilgængelig for 1,5 mio. husstande fra august i år, men alle danske forbrugere kan allerede nu gå ind på www.forum.dk og skrive sig på venteliste til NejTak+.Fakta:

  • FK distribution har udviklet en avanceret teknologisk løsning, der gør, at de som de første i verden kan pakke og distribuere personlige reklamepakker, som den enkelte husstand selv har sammensat.
  • NejTak+ lanceres i følgende 14 postnumre den 21. maj: 2630 Taastrup, 2600 Glostrup, 2730 Herlev, 1800-1999 Frederiksberg, 5270 Odense N., 5471 Søndersø, 6715 Esbjerg N., 6740 Bramming, 7080 Børkop, 7120 Vejle Øst, 7190 Billund, 7500 Holstebro, 8260 Viby J og 8270 Højbjerg.
  • En ny analyse foretaget hos Gallup blandt mere end 2.000 respondenter viser, at 51 pct. af alle danske husholdninger er positive overfor at vælge NejTak+.
  • Samme analyse viser, at hele 40 pct. af de husstande, der har tilmeldt sig nej tak ordningen, helt sikkert eller sandsynligvis vil tilmelde sig NejTak+.
  • FK Distribution omdeler hver uge trykte reklamer og gratisaviser til alle danske husstande, der gerne vil modtage reklamer. Det svarer til 1,9 mio. postkasser.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Mads Dahl Andersen, administrerende direktør, FK Distribution, tlf. 20 42 09 85.


JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.