Danmarks største tilbudsportal

Vi forventer mere end 10 mio. besøg til Black Friday

Alle relevante kanaler sættes i spil. I november vil der hver dag og hver uge være Black Out i vores kommunikation, uanset om det er tilbudsaviser, tilbud eller kataloger, der kommer fra dig som kunde. Er du interesseret i at blive en del af den omfattende Black Friday kampagne 2020, så kontakt os i dag

Kontakt os

Der er fordele ved at annoncere på minetilbud

minetilbud er Danmarks største tilbudsportal med 600.000 brugere, der hver måned søger tilbud, læser tilbudsaviser og kataloger og finder inspiration på minetilbud. En rigtig stor del af disse brugere – besøger platformen mere end 3 gange hver uge og 1,7 mio. har allerede downloadet app’en! I 2020 forventer vi mere end 60 mio. tilbuds- og inspirationsbesøg.

Er jeres mål at genere trafik til jeres fysiske butik eller onlineshop – er minetilbud det sted, hvor flest købelystne forbrugere er samlet – med det formål at finde tilbud eller lade sig inspirere til køb.

Som annoncør på minetilbud, kan der gøres brug af følgende kanaler:

  • Tilbudsavis
  • Annonceside
  • Inspirationskatalog 
  • Productfeed med op til 1000 produkter / tilbud.

The missing link mellem klassiske tilbud og online

Tidligere på året lancerede vi en feedløsning der giver dig mulighed for at få eksponeret dine online tilbud med på minetilbud. 

Tilbuddene feed'es, via eksempelvis et Google produktfeed, direkte fra kilden og ind på dit eget subsite på minetilbud. Det kan opdateres på timebasis og du har mulighed for at vise op til 1.000 produkter. Feedløsningen giver ekstra dynamik og sikrer, at forbrugeren altid har de mest opdaterede tilbud. Derudover kan feedløsningen hjælpe med at genere værdifuld webtrafik,
da tilbuddene i feed´et linker direkte ind til dit side. 

Løsningen er også for dig der allerede har et katalog eller en tilbudsavis, men som gerne vil supplere med online tilbud. Ved at kombinere de klassiske tilbud med dynamiske onlinetilbud, får forbrugeren et optimalt overblik og bedre mulighed for at handle mest økonomisk.

Kontakt os

Kontakt vedr. NejTak+ og digitale læsninger

Hverdage 8.00 - 16.00

Weekend: Lukket for telefonisk henvendelse

Kontaktinformation

 

Driftsspørgsmål digitale tilbudsaviser

Hverdage 8.00 - 16.00

Weekend: Lukket for telefonisk henvendelse

Telefon: 43 48 75 19
Email: fkonlinedrift@fk.dk