For annoncører

minetilbud.dk er den største digitale distributør af tilbudsaviser og kataloger målt på antal læsninger. Læsningerne skabes via minetilbud.dk og via de meget populære iPhone-, iPad-, Windows- og Android-applikationer, der er blevet downloadet over 1.100.000 gange.

Digital distribution via minetilbud.dk og apps
Kunderne besøger minetilbud.dk eller vores apps, når de har et konkret behov for et produkt, uanset om det er dagligvarer, elektronik, isenkram, byggematerialer osv. 

Læsningerne er meget værdifulde, da de kommer fra kunder, som er i markedet for de produkter de læser om. Kunderne læser typisk hele publikationen og bruger flere minutter på det.

Læs mere om minetilbud her.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få din tilbudsavis/dit katalog på minetilbud.dk og i vores apps er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er NejTak+?
NejTak+ er en mulighed for at udvide din målgruppe med de kunder, der i dag siger nej tak til reklamer. Med NejTak+ vælger kunderne selv, hvilke reklamer de vil modtage i deres postkasse. 

Husstandsomdelte reklamer er fortsat det mest effektive reklamemedie i Danmark. Af forskellige årsager er antallet af husstande, som siger nej tak, stigende. Undersøgelser viser, at mange af de nejtak’ere faktisk savner at få nogle af reklamerne. Derfor tilbyder vi NejTak+, så kan kunderne selv skræddersy deres sæt med reklamer.

Med NejTak+ øges værdien af din reklame, fordi kunden aktivt vælger den til. Derved får du en mere eksklusiv eksponering over for din målgruppe og kommer tættere på kunderne.

Minetilbud.dk er ejet af FK Distribution A/S, som er Danmarks største private distributionsvirksomhed. FK Distribution A/S er kendt som den fleksible distributionspartner, der er kendetegnet ved høj kvalitet og god service.

FK Distribution A/S er en del af den børsnoterede virksomhed North Media A/S, der udover FK Distribution A/S også består af Søndagsavisen, OFiR, Boligportal.

Kontakt os hvis du vil vide mere om NejTak+

Kontakt vedr. NejTak+

Hverdage: 8.00 - 16.00
Weekend: lukket for telefonisk henvendelse

88 13 89 89

Kontakt vedr. digitale læsninger

Salg:
22 27 38 62
salg-online@fk.dk 

Drift:
43 48 75 19
fkonlinedrift@fk.dk

Generelle henvendelser: fkonlinedrift@fk.dk

Weekend: lukket for telefonisk henvendelse
22 27 38 62

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.