Om minetilbud

Tilbudsaviser, kataloger og online produkter

Savner du overblik over de bedste priser? minetilbud er din genvej til ugens bedste tilbud.

minetilbud.dk er en platform for dig der holder af gode tilbud. Her kan du læse tilbudsaviser og kataloger online, søge efter tilbud blandt tusindvis af varer og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret med de seneste tilbudsaviser og nyheder fra butikkerne. Du kan downloade vores app og få adgang til endnu flere smarte funktioner – med minetilbud appen kan du for eksempel overvåge tilbud eller oprette indkøbslister.

Download minetilbud app her

Du kan også tilmelde dig NejTak+ som er en del af minetilbud. Med NejTak+ kan du selv vælge, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage i din fysiske postkasse og så sørger vi for, at du kun modtager dem – og ingen andre. Du behøver altså ikke sige ja tak eller nej tak til alle tilbudsaviser på én gang.

Læs mere om NejTak+

Hvem står bag?

Minetilbud.dk er ejet af FK Distribution. FK Distribution (tidligere Forbruger-Kontakt) er Danmarks største private distributionsvirksomhed. Vi har omdelt uge- og tilbudsaviser siden 1965, og i dag leverer vi tilbudsaviser til alle danske husstande ugentligt. Vi leverer effektiv og lønsom distribution for Danmarks mest professionelle detailhandelskunder.

FK Distribution er ejet af den børsnoterede virksomhed North Media A/S. Udover minetilbud består DK Distribution A/S også af blandt andet: Søndagsavisen, OFIR, Boligportal, Bostadsportal.se, Bekey, Dayli, Matchwork og Matchbanker. 

Jobmuligheder

Er du ung og interesseret i et fedt fritidsjob som omdeler af tilbudsaviser og ugeaviser, kan du se mere om dine muligheder på blivomdeler.nu

Er du interesseret i job hos minetilbud eller FK Distribution kan du finde en oversigt over ledige stillinger her – her kan du også se, hvordan du kan sende en uopfordret ansøgning.