minetilbud.dk

Alle tilbudsaviser samlet ét sted

SMS med ordet App til 1914 og få tilsendt direkte link. (Det koster alm SMS-takst)

Savner du et hurtigt overblik over de bedste priser?

Om minetilbud.dk

minetilbud.dk er stedet for dig, der holder af gode tilbud. Du kan læse tilbudsaviser online, og du kan vælge hvilke tilbudsaviser, du gerne vil modtage i din fysiske postkasse.

På minetilbud.dk kan du læse tilbudsaviser online. Du kan også downloade vores app og læse tilbudsaviser på farten. Det er nemt og du kan tilføje dine favoritter, så de altid står først. Download vores app her.

Du kan også tilmelde dig NejTak+. Du udvælger de tilbudsaviser, du ønsker at modtage, og så sørger vi for, at du kun modtager dem - og ingen andre. Du behøver altså ikke længere at sige ja tak eller nej tak til alle tilbudsaviser på én gang.

Læs mere om NejTak+

Hvem står bag?

På minetilbud.dk tilbyder vi onlinelæsninger af tilbudsaviser og så tilbyder vi NejTak+ til de danske kunder og erhvervsdrivende med virksomhed på hjemmeadressen. minetilbud.dk er ejet af FK Distribution A/S. FK Distribution A/S tidligere Forbruger-Kontakt er Danmarks største private distributionsvirksomhed. Vi har omdelt tilbudsaviser siden 1965, og i dag leverer vi tilbudsaviser til alle danske husstande to gange om ugen. Vi leverer effektiv og lønsom distribution for Danmarks mest professionelle detailhandelskunder, og vi er den fleksible distributionspartner, der er kendetegnet ved høj kvalitet og god service.

FK Distribution A/S er en del af den børsnoterede virksomhed North Media A/S, der udover FK Distribution A/S også består af bl.a. SøndagsavisenOFiRBoligportalBostadsportal.se, Bekey, Matchwork og Matchbanker.

Vi samarbejder også med Travelmarket.dk - Danmarks rejsesøgemaskine nr. 1. Her kan du finde den bedste ferie til den billigste pris.

Ønsker du som annoncør, at vide mere om dine mulighed med NejTak+, så tøv ikke med at kontakte os. Det gælder uanset om du ønsker at være repræsenteret på minetilbud.dk eller med i NejTak+.

Er du ung og interesseret i at få det fedeste fritidsjob hvor du omdeler tilbudsaviser og aviser, kan du se mere om dine muligheder på blivomdeler.nu

Support

Mandag 9.00-14.00
Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00
Fredag 9.00-14.00 
Weekend: Lukket for telefonisk henvendelse


8813 0288

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.